• CCF22042014_00006-2
 • 800-fransche-school-inzetadresinclusie

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Ontdek de magie van het buitentheater bij de Fransche Zomer aan het Spoel

  Ontdek de magie van het theater onder de open hemel! Het buitentheaterprogramma van De Fransche School – in samenwerking met Caatje aan de Lek en Werk aan het Spoel – biedt een mix van voorstellingen die de natuurlijke pracht van de locatie omarmen. Het theater brengt meeslepend cabaret, concerten én een gevarieerd kindertheaterprogramma. 

  De optredens vinden plaats bij Werk aan het Spoel op de Goilberdingerdijk 40 in Culemborg.

  De voorstellingen voor volwassenen beginnen om 20.30 uur. De kindervoorstellingen om 11.00 uur. Tickets zijn € 25,00 voor volwassenen en € 12,50 voor kindervoorstellingen.

  Juli

   5 juli – Fuse Live, met in het voorprogramma Koosje Sekrève en João Erbetta. In samenwerking met De Gelderlandfabriek.

  Een nieuw muzikaal avontuur met een mix van klassiek en jazz. Laat dat maar aan de zes muzikale geniën van Fuse over!

   7 juli – Hé Koe, waar ga jij naar toe (AL) Een vrolijke voorstelling, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Joes. Na afloop mag je zelfs BOE roepen!

  Augustus

   23 augustus – Dolf Jansen – ongewone Nederlander

  De man van verrassende en meeslepende verhalen, uitgetekend in scherpe, komische observaties en tere poezie, verzorgt speciaal voor Culemborg een avondvullend programma in de buitenlucht.

   25 augustus – Pim & Pom vinden een schat (AL)

  Pim & Pom gaan op schattenjacht op hun zolder. Een plek waar ze eigenlijk nooit komen.

  Meer informatie: https://www.theaterdefranscheschool.nl/programma

  Theaterprogramma 2024/2025 Fransche School staat online. De kaartverkoop is begonnen!

  Voor meer informatie over en kaarten voor voorstellingen en films in Theater de Fransche School: https://www.theaterdefranscheschool.nl/ Voor Stip-voorstellingen betaalt u wat u missen kunt.

  Vanaf nu is het mogelijk om op https://www.theaterdefranscheschool.nl/theater de nieuwste theatervoorstellingen boeken. Het gevarieerde programma voor 2024/2025 bevat weer mooie voorstellingen van oude bekenden zoals Theo Maassen, Javier Guzman, Wim Helsen en Lebbis, maar er valt ook weer nieuw talent te ontdekken, zoals Selma Visscher en Spruijt & Opperman. En ook nu is een aantal hiervan weer een zogenaamde STIP-voorstelling (pay what you can).

   Dit jaar is het voor het eerst dat de Fransche School meedoet aan het Nationale Theaterweekend. In het weekend van 24-26 januari 2025 staan er twee voorstellingen voor volwassenen en één voor kinderen geprogrammeerd, een echte blind date, voor respectievelijk € 10 en € 5. Medio november worden deze voorstellingen pas bekend gemaakt. Rondom deze voorstellingen worden ook nog allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

  Terug van weggeweest is het abonnement voor het Theater Overdag Programma. Elke maand een TOP voorstelling of TOP film voor maar 100 euro (4 voorstellingen en 6 films overdag). Mail kassa@theaterdefranscheschool.nl als u hiervoor belangstelling heeft.

  Meer informatie: https://www.theaterdefranscheschool.nl/theater

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Culemborg, Culemborg