• 800-fransche-school-inzetadresinclusie

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 •  

  Bovenstaande afbeelding is een schermopname. Erop klikken werkt dus niet. Dat kan wel hier op het volledige programma van Theater De Fransche School.

  De film ‘Abba – The Movie’  komt ook naar Culemborg! De film is te zien op 22 en 23 september in Theater de Fransche School en start om 20.15 uur. De kosten zijn € 13,50, inclusief het drankje. Kom in je jaren ’70 outfit en geniet met de andere fans van deze film. Theater de Fransche School schenkt er een heerlijk jaren ‘70 drankje bij…

  De onlangs geremasterde film neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van ABBA en de discomuziek in de jaren ’70, toen regisseur Lasse Hallström de immens populaire Australische tournee vastlegde. Met backstage beelden en volledige uitvoeringen van ABBA’s grootste hits als Dancing Queen, SOS, Name Of The Game en Waterloo. Een zeldzame blik op de succesvolle band op het hoogtepunt van hun populariteit.

  De Blauwe Vinkjes – DISCLAIMER – naar Theater de Fransche School. De Pay what you can voorstelling vindt plaats op woensdag 27 september om 20.15 uur in Theater de Fransche School. Er zijn nog kaarten! 

  https://www.theaterdefranscheschool.nl/programma-th/?TwwAction=TicketshopSearch&TwwSearchFilter=theater

  Op 27 september is het duo De Blauwe Vinkjes in Theater de Fransche School. In DISCLAIMER spelen, zingen en kruipen zij in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Vanuit diverse perspectieven neemt het duo je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes. De voorstelling is onderdeel van de ‘voorstellingen met STIP’ reeks: Pay What You Can, zodat theater toegankelijk wordt voor iedereen! Kies zelf welke ticketprijs het beste bij jouw financiële situatie op dit moment past. Welke disclaimers ‘moeten’ er anno nu worden geplaatst? Wat kan nog wel en wat niet? Hoe verandert dat met een andere bril op? Kijk door de ogen van de toekomst en word geconfronteerd met de huidige sociale omgangsnormen. Ontmoet onder meer de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta of natuurlijk de iets te trotse weddingplanners Saskia en Rufus, die zeer ondernemend zijn.
  Het cabaretduo bestaande uit theatermakers Kevin van den Berg en Manon Blaauw, gooide hoge ogen bij Cameretten 2021 met hun actuele cabaret, liedjes en vlotte tempo van sketches; de jury roemde het duo om hun “(politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd”. Hun eerste avondvullende show belooft een avondje lachen, door hun geheel eigen stijl die je gezien móet hebben!

  ‘De Spaanse Miles Davis’ in Theater de Fransche School Eric Vaarzon Morel (onder)zoekt de blue notes in de jazz. Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 29 september om 20.15 uur in Theater de Fransche School. Er zijn nog kaarten. 

  https://www.theaterdefranscheschool.nl/programma-th/?TwwAction=TicketshopSearch&TwwSearchFilter=theater

  Eric Vaarzon Morel gaat op 29 september met zijn jonge talentvolle gasten op zoek naar de Spaanse klanken in de muziek van Miles Davis, een van de grootste en invloedrijkste jazzmuzikanten aller tijden. Een heerlijk muzikaal avondje in Theater de Fransche School. Wat waren toch de beweegredenen om die zo specifieke Spaanse klanken en melodielijnen te verwerken in succesvolle albums? Een zoektocht naar de beroemde blue notes van Miles in de jazz, maar dan op z’n Spaans, op de flamencomanier met de tonos negros (donkere zwarte klanken) uit de flamenco. Zoals Miles Davis 60 jaar geleden de exotische, passievolle Spaanse klanken in de jazzwereld introduceerde, zo doet Eric dat nu op zijn geheel eigen wijze met zijn jonge talenten in het theater. Een flamencogitaar, een trompet, een elektrische gitaar, zang, effecten en drums/percussie vormen samen een flamenco/jazz-ensemble vol passie en virtuositeit. 

  Voor meer informatie over en kaarten voor voorstellingen en films in Theater de Fransche School: https://www.theaterdefranscheschool.nl/

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Culemborg, Culemborg