• 800-fransche-school-inzetadresinclusie

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Voor meer informatie over en kaarten voor voorstellingen en films in Theater de Fransche School: https://www.theaterdefranscheschool.nl/ 

  Voor Stip-voorstellingen betaalt u wat u missen kunt.

  ………………………………………………………

  Donderdag 28 maart: Anne Neuteboom in Theater De Fransche School

  Deze voorstelling is onderdeel van de STIP voorstellingen; het theater werkt met het Pay What You Can principe. Hiermee kies je zelf welke ticketprijs het beste bij jouw financiële situatie op dat moment past.

  Een avond met cabaretière Anne Neuteboom voert je langs bizarre gedachtenkronkels en geestige woede. Ze worstelt zich op onvoorspelbare wijze het leven door. De frisse en brutale cabaretier maakte al drie succesvolle programma’s, werd genomineerd voor Neerlands Hoop en ontving lovende recensies. Op donderdag 28 maart treedt ze op in Theater de Fransche School, met haar try-out ‘En dan nu Anne Neuteboom’.

  Anne Neuteboom. Foto: Anneloes van den Adel

  De pers was lovend over haar vorige voorstelling ‘Effe niet met je mening’. Bijvoorbeeld: Trouw: “De Utrechtse cabaretière wist al meermaals te ontwapenen met haar uitstraling van het meisje met de grote mond en het kleine hartje.” En de Theaterkrant: “Ze is fel en ze is zacht, ze is onbeschaamd en ze is bescheiden, kortom een complexe persoonlijkheid met een zuiver taalgevoel.”

   

  Voor tickets en meer informatie: www.theaterdefranscheschool.nl/stip.

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Culemborg, Culemborg