• IMG_20190514_162239-2
 • 400-logo-buren-625

Evenementen Categorie: Wandeltochten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • De komende zomermaanden wordt de stad Buren weer opgesierd door tientallen gedichten. In navolging van de succesvolle coronawandeling heeft Buren625 met stadsdichter Fred Eggink een wedstrijd uitgeschreven rond het thema Buren. ,,Het heeft een prachtig scala opgeleverd, waar we heel blij mee zijn’’, reageert Evert Obdeijn, voorzitter Buren625. ,,Vorig jaar kon het niet doorgaan, nu zijn we blij dat we dit kunnen organiseren.’’
  Op zaterdag 3 juli is het Kindergedichtenpad geopend. ,,We wilden aanvankelijk een aantal gedichten kiezen, maar de 27 kinderen van groep 8 van de Beatrixschool hebben ons zo verrast dat we een speciaal gedichtenpad maken achter het Pannenkoekenhuis.’’ De stadsdichter heeft bij de opening van het pad de top drie bekend gemaakt, samen met collega-stadsdichter Ria van Koppen van Culemborg en de juryleden Marceline Loudon, Corrie Baars en Evert Obdeijn.
  Die dag is ook de ‘Volwassenenroute’ geopend, die op de wal langs de Korne loopt vanaf de brug tot de molen. Ook hier zijn drie prijswinnaars bekend gemaakt. De 23 gedichten zijn alle voorzien van prachtige foto’s van Huub Claessens en zijn opgemaakt door René Spijker en Leon Gerritse. De gedichten zijn te bewonderen tot 1 oktober.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Buren, Buren