• gelderlandfabriek

Evenementen Categorie: Concerten, Exposities, en Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • De Gelderlandfabriek heeft een behoorlijk volle agenda en het kan bijna niet anders of er zit iets voor je bij. De trein stopt (bijna) voor de deur en in het pand kun je terecht bij restaurant Una Volta https://unavolta.nl

  Lees hier alles over de Nacht van de Film (en over onderstaande activiteiten)
  23 maart: Blues @ the Factory
  24 maart: Lolita & the Choir Boys
  31 maart: Sem Jansen – Who the f*ck is Britt?! 
  16 april: Jam Jazz & Pizza met Montis, Goudsmit en directie
  21 april: Finale Parel van de Betuwe
  23 april: Martin Oei, Tom & Jerry Tuin der Lusten
  29 april: music of Tom Petty
  13 mei: OnStage met Peer

  Meer informatie, ook over het komende seizoen?  Op de agenda houden ze je up to date!an aan de verschillen die de tijd ons oplegt. Over groei en vergankelijkheid, vasthouden en loslaten, waarneming en kippenvel

  Ga mee op een afwisselende en kleurrijke reis met Erem. Erem is een Belgisch trio – Mirte Leconte (zang), Stan Maris (accordeon), Nicolas Van Belle (gitaar, effecten) – met een gedeelde interesse in klank en transformatie. De zang brengt melodisch kleur aan binnen de harmonie en textuur van accordeon en gitaar, waarbij de klankkleuren soms dicht langs elkaar schuiven. Een belangrijke rode draad in hun muziek zijn de overgangen en variaties tussen consonant en dissonant, structuur en textuur, rust en beweging. Intrigued? Snappen we! Koop kaartjes…

   

   

  —————————————————————————————————–

  4 maart Hidden Nature: Music for Earth

  Laat je betoveren door een symfonie van bijzondere landschappen en hemelse muziek! In een uniek decor smelten twee kunstvormen – elektronische muziek en landschapsfotografie – samen in een spektakel met als centraal thema: de Aarde. Tijdens de voorstelling Music for Earth reist het publiek naar de Alpen, Scandinavië en het Amerikaanse Westen in een audiovisueel spektakel verteld door twee Culemborgse verhalenvertellers, muziekproducer Rick Snel en reisjournalist Jonathan Vandevoorde. Ricks muziek is vooral geïnspireerd door Jean-Michel Jarre, Vangelis, Hans Zimmer en Pink Floyd en past wonderwel bij de bewegende drone- en timelapsebeelden van grillige canyons, dansend noorderlicht en imposante bergmassieven die de revue passeren.

  Er zijn 4 maart twee voorstellingen:
  Music For Earth eerste voorstelling (UITVERKOCHT)
  18:30 zaal open
  19:00 begin
  21:00 einde
  Music For Earth tweede voorstelling
   Tickets voor de tweede voorstelling zijn nu te koop via
  21:30 zaal open
  22:00 begin
  0:00 einde
  Op onderstaand YouTubekanaal is trouwens de eerste clip te bekijken:
  —————————————————————————————-

  11 maart Kick Off Parel van de Betuwe:

  Rampspoed en Viper 3.0

  De leukste popcompetitie van Midden-Nederland is terug! Kom op zaterdag 11 maart naar de kick-off. Rampspoed speelt. Hun specialiteit? Muzikale overlast verzorgen bij tent- en schuurfeesten. Een optreden van de heren Rampspoed staat bol van energie.
  Viper 3.0 speelt ook. Viper 3.0 speelt hard en meedogenloos hun eigen virtuoze mix van Funk, Rock, Hardcore en Crossover. Kortom, voor je rust hoef je niet naar deze avond te komen. Om lekker uit je dak te gaan wel!

   

  VOORUITBLIK
  zaterdag 13 mei OnStage met Peer

  Energetic alternative rock with loads of pop sensibility! Dat somt deze band afkomstig uit Middelburg heel aardig op. We zijn trots dat ze hun nieuwe EP aan ons komen laten horen en kunnen eigenlijk niet wachten tot het 13 mei is.

  Cultuurculemborg.nl al ontdekt? Alle culturele activiteiten in Culemborg verzameld op één website en vanaf nu ook als uitladder te verkrijgen op vele plekken in Culemborg!
  Veel van deze activiteiten worden gerealiseerd door financiële steun van Cultuurfonds Culemborg, Fonds Podiumkunsten, Prins Bernhard Cultuurfonds en particuliere giften.
  De Gelderlandfabriek is te huur!
 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Culemborg, Culemborg