• Schermafbeelding-2020-10-08-om-10.20.03-1024x579

Evenementen Categorie: Markten / Braderieën

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Adres
 • Vanaf april gaat Puur Betuws letterlijk de boer op. In de maand april staan Geldermalsen en de dorpen eromheen centraal in al hun acties. Klik hier voor meer informatie. Er is een leuk borrelpakket, helemaal gemaakt met producten uit Geldermalsen; zo zetten ze de boeren en makers uit Geldermalsen extra in het zonnetje en ze zorgen dat ze zoveel mogelijk zichtbaar zijn in de wijk door te flyeren en waar het maar kan posters op te hangen. Ook kunnen verenigingen uit Geldermalsen en de kernen eromheen ze uitnodigen om eens wat meer te vertellen over Puur Betuws.
  Het allerbelangrijkste doel is natuurlijk dat de mensen uit Geldermalsen vanaf nu steeds meer van hun dagelijkse en bijzondere boodschappen op Puur Betuws gaan doen. Want alleen dan steun je je lokale boeren en makers echt!

  Bekijk hier de Puur Betuws winkel

  Puur Betuuws haalt de producten op bij de producent en bezorgt ze bij jou met hun elektrische bus. 80% van de prijs die jij betaalt is voor de producent, en met de overige 20% creëren ze werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als je bij Puur Betuws bestelt steun je dus de lokale producenten en werk je mee aan sociale werkgelegenheid in de regio. Mooi hé?

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Geldermalsen, Geldermalsen