• Thedinghweert-logo-1
 • 2020-03-01-Thedingsweert

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • En alvast voor de agenda: Vier concerten op Thedinghsweert

  zondag 01 maart 15:00 uur 

  Madeleine Roger (van Roger Roger) komt haar soloplaat Cottonwood presenteren met gitarist Logan McKillop

  tickets/reserveren via https://www.luckydice.nl/thedinghsweert/

  De Canadese singer-songwriter Madeleine Roger ken je misschien als de helft van het duo Roger Roger (met haar tweelingbroer Lucas) waarmee ze in 2018 door ons land tourde. Inmiddels heeft Lucas zich weer toegelegd op gitaren bouwen, terwijl Madeleine een solocarrière start met haar debuutalbum Cottonwood (2019). Ongetwijfeld krijgt ze in haar eentje minstens evenveel succes, want Roger is een van die artiesten die alleen met een akoestische gitaar en een stem een zaal stil krijgen. Muziekblad Mojo vergeleek haar al met een jonge Joni Mitchell – een groter compliment is er bijna niet in dit genre! Madeleine zal worden begeleid door gitarist Logan McKillop.

  zondag 05 april aanvang 15:00 uur 

  Voor het eerst live in Europa folk/pop duo Freddy & Francine , absolute aanrader voor liefhebbers van Birds Of Chicago en Sway Wild (Dave & Mandy)

  tickets/reserveren via https://www.luckydice.nl/thedinghsweert/

  Amerikaans duo dat soul, pop, folk en americana mengt tot een heel fris en energiek geheel. Denk aan iets tussen Mandoline Orange, Lake street Dive en Birds Of Chicago. Afzonderlijk van elkaar ontwikkelde de een al een comedy TV show die door ABC is aangeschaft en de ander speelde 500 shows in een broadway musical in de rol van Carl Perkins. Beiden zijn ze gezegend met een stem van heb ik jou daar diep in de soul gedrenkt.

   

  zaterdag 18 april aanvang 20:30 uur 

  Eileen Rose & The Holy Wreck

  tickets/reserveren via https://www.luckydice.nl/thedinghsweert/

  Like Lucinda Williams but with softer edges, Rose fuses country, honky tonk and smoldering pop into something all her own- Time magazine

  Makes you want to roar down the highway with the windows open and the finger on the repeat button – Rolling Stone magazine

   

  zondag 03 mei aanvang 15:00 uur 

  Jason Ringenberg

  tickets/reserveren via https://www.luckydice.nl/thedinghsweert/

  Countrypunk held Jason Ringenberg, bekend natuurlijk van Jason & the Scorchers laat weer een poepie ruiken met zijn nieuwe album Stand Tall. Op het swingende Lookin’ Back Blues en het cheeky God Bless The Ramones, wat een geniale ode is aan de band en verteld eigenlijk precies het verhaal van zijn eigen herinnering aan de Ramones. In Hobo Bill’s last Ride kruipt hij een beetje in de huid van Hank Williams en in I’m Walking Home maakt hij muzikaal een huppeltje met The Pogues. Stand Tall is een heel fijn vrolijk plaatje waarmee Jason Ringenberg na een tijd van afwezigheid zichzelf weer helemaal ferm in het vizier speelt en eindelijk komt hij ook weer eens naar Europa.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Beusichem, Beusichem