• 800-loevestein

Evenementen Categorie: Doe-dagen, Open dagen, Rondleiding, Voorstellingen, en Wandeltochten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Goed nieuws: Loevestein gaat van het slot! Omdat we een maximaal aantal bezoekers per uur binnen mogen laten, heb je een geldig toegangsticket én tijdsblok ticket nodig. Snel reserveren, dat doe je hier.   

  Lees hier de meest recente Nieuwsbrief.

  De vesting van Loevestein is ruim opgezet en anderhalve meter afstand houden is goed mogelijk. Om dit zo te houden, zijn er 100 tickets per uur beschikbaar en kan iedereen op redelijk natuurlijke wijze gespreid het kasteel binnen gaan. Zo blijft een bezoek veilig en leuk voor jullie én ook voor de medewerkers.

  Let op: om straks de vesting, het kasteel of het horecaterras te bezoeken moet je dus altijd in het bezit zijn van een vooraf gereserveerd tijdsblok én toegangsticket. Zomaar spontaan een rondje wandelen of alleen een kopje koffie drinken is helaas niet mogelijk. 

  Slot Loevestein – op het meest westelijke puntje van de Provincie Gelderland – is misschien wel het beroemdste kasteel van Nederland. Het is over een tijdje weer gewoon het hele jaar door te bezoeken. Klik hier voor openingstijden.

  In de schoolvakanties is er dan van alles te doen op Slot Loevestein. Spannende verhalen, meng zelf de juiste ingrediënten voor buskruit in de Kruittoren, laat de vesting onder water lopen met het waterspel, doe mee aan leuke workshops en ga lekker smullen in de Taveerne! Het programma per dag staat dan hier

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Loevestein 1, Poederoijen