• logo-Betuwe

Evenementen Categorie: Beurzen, Concerten, Doe-dagen, Exposities, Fairs, Festivals, Fietstochten, Jaarfeesten, Lezingen, Loopwedstrijden (Runs), Markten / Braderieën, Open dagen, Proeverijen, Rally's, Rondleiding, Voorstellingen, Wandeltochten, Workshops, en Zwemwedstrijd

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Sector toerisme en recreatie bundelt krachten in coronatijd

  Ondernemers in Rivierenland starten met de nieuwe campagne ‘Je voelt je thuis in…’. Fruit, water, mooie steden, maar nu in coronatijd bovenal: rust en ruimte. In tegenstelling tot de nog populairdere vakantiegebieden in Nederland kan de 1,5 metervakantie hier prima gevierd worden.

  Rivierenland biedt voldoende rust en ruimte. Het natuurlijk decor en de weidsheid biedt in een tijd waarin je drukte moet vermijden een extra reden om hier te zijn. De campagne benadrukt dan ook het gevoel van veiligheid, comfort, gezelligheid en vertrouwen. ,,We moeten optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die ons worden geboden in de sector Toerisme en Recreatie om mensen naar ons gebied te laten komen. Zo helpen we allemaal elkaar”, aldus Richard de Bruin, directeur van Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland.

  Het is overigens niet alleen niet de toerist die verleid moet worden zijn vakantie in de Betuwe, Bommelerwaard of het Land van Maas en Waal door te brengen, de campagne richt zich ook op de eigen inwoners. Met de huidige maatregelen die nu van kracht zijn, zijn mensen nu bezig om hun eigen regio te ontdekken. Er wordt meer gewandeld en gefietst en je realiseert je dat in de regio ook mooie dingen te ontdekken zijn.

  Ondernemers krijgen de komende week van RBT Rivierenland de beschikking over een gratis digitale communicatiekit met logo’s en andere uitingen, waarmee ze de campagne mee kunnen uitdragen.

  Over RBT Rivierenland – Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland zet zich in om de vrijetijdssector in de regio te ondersteunen en door middel van kennis, ontwikkeling, informatie en marketing verder te laten groeien. Met een gedreven en professioneel team en een zorgvuldig opgebouwd netwerk van waardevolle partners dragen wij bij aan de ambities van overheden, ondernemers en organisaties.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: West Betuwe, Tuil