• Foto-ijsje-van-de-Witte-Schuur
 • BetuwsBest

Evenementen Categorie: Proeverijen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Kleur en Win, een ijsje voor het hele gezin. In de boerderijwinkel de Witte Schuur liggen kleurplaten klaar en ook op de scholen in Culemborg worden de kleurplaten uitgedeeld. Wie de mooiste kleurplaat inlevert, wint een ijsje voor het hele gezin! Inleveren kan tot en met 30 april.

  Zorgboerderij de Witte Schuur| Prijsseweg 16 – 4105 LE Culemborg| ☎ 06-15123375 |www.de-witteschuur.nl|

  Er is een aanleiding voor de Win-actie. De Witte Schuur heeft vanaf nu ook een ruim assortiment boeren roomijs, gemaakt door Arjan Bakker van Bakkerij  Bakker uit Herwijnen. Arjan Bakker heeft een eigen ijssalon en bakkerij in Herwijnen. De Witte Schuur  is de eerste ijssalon voor wie hij ijs bereidt. Het roomijs wordt ambachtelijk gemaakt van de melk van Hoeve Boveneind, gerund door familiebedrijf de Bruijn uit Herwijnen. Ambachtelijk ijs uit de Betuwe dat het streekmerk Betuws Best waardig is. 

  De Witte Schuur kan nu passerende wandelaars en fietsers een echt ambachtelijk ijsje aanbieden. Er is keus uit smaken als: Hazelnoot Schuim, Oreo en Nutella, Amarena Kersen, Vanille en Straciatella. Verder zijn er ook diverse fruitige sorbet smaken zoals Aardbei, Mango en Citroen. Voor kinderen is er smurfenijs. Wie geen zin heeft in ijs, kan ook  koffie met een zelfgebakken koek To Go meenemen. In de nieuwe ingerichte boerderijwinkel zijn ook bijzondere cadeau’s verkrijgbaar, met een knipoog naar het boerenleven.

  Over de Witte Schuur – Zorgboerderij ” De Witte Schuur ” is een agrarisch familiebedrijf van Frans en Conny van Herwijnen, en hun zoon Frans Jr en schoondochter Sanne. De boerderij is een beschermde, veilige en vertrouwde omgeving met de rust en ruimte van het Culemborgse platteland. Er is een Swifter schapenfokbedrijf met 15HA weiland, kleinvee zoals, kippen, kwartels, konijnen, geiten, varkens en Australische Kelpie’s. Maar er is ook een moestuin, hoogstamboomgaard, bakkerij, atelier, theeschenkerij, houtwerkplaats, Boerderijwinkel en sinds dit jaar dus ook een ijssalon. De deelnemers van de Zorgboerderij doen volop mee bij alle activiteiten.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Culemborg, Culemborg