• kom_in_de_kas_2

Evenementen Categorie: Open dagen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Kom in de Kas 2022 is op 11 & 12 juni!

  Normaal vindt het grootste publieksevenement van de glastuinbouwsector plaats in het eerste weekend van april. Vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus heeft het landelijk bestuur, in overleg met de Kom in de Kas regio’s, besloten om het evenement te verplaatsen naar juni.

  Dankzij de glastuinbouw zijn we in staat om in Nederland zeer diverse fruit- en groentesoorten te verbouwen. Heb je je altijd al afgevraagd hoe het in zijn werk gaat in een kas? Bezoek dan eens een van de deelnemende kassen aan Kom in de Kas. Dit evenement trekt ieder jaar vele duizenden bezoekers naar een van de meer dan 200 deelnemende glastuinders.

  De Nederlandse glastuinbouw organiseert ieder jaar Kom in de Kas, het publieksevenement van de sector die bedoeld is om mensen een kijkje achter de schermen van de glastuinbouw te geven. Kom in de Kas is een evenement dat tot de best bezochte evenementen van het land behoort. Het is een landelijke dag omdat er 200 glastuinders hun deuren openen. Tot de glastuinders behoren bloementelers, plantentelers en groentetelers. Ze laten vol trots zien wat voor mooie producten ze telen en hoe ze dit doen. Zie bijvoorbeeld hoe er automatisch bewaterd wordt of hoe er exotische bloemen kunnen groeien in het koude Nederland. Het zijn leuke en ook zeker leerzame dagen voor jong en oud.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Geldermalsen, Geldermalsen