• marienwaerdt
 • @@@@-800-2018-08-19-Landgoedfair

Evenementen Categorie: Markten / Braderieën

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Wij ontvingen op 25 maart 2020 onderstaand bericht: Landgoedfair 2020

  Naar aanleiding van de situatie rondom het Covid-19 virus, berichten wij u als volgt.

  Op dit moment zijn evenementen tot 1 juni verboden en wij vertrouwen erop dat er na die tijd weer andere richtlijnen komen. Vooralsnog gaan wij er daarom van uit dat de 26ste Landgoedfair, die van 19 t/m 23 augustus a.s. gepland staat gewoon door kan gaan. Wij zijn volop bezig met de organisatie en vele standhouders hebben zich al gemeld. Het belooft weer een gezellig en mooi evenement te worden, waarin wij hopelijk kunnen vieren dat deze vervelende periode achter de rug is.

  ………………………………………………………………………………………………..

  26ste Landgoedfair – Omdat je het waerdt bent!

  data: 19 t/m 23 augustus 2020

  openingstijden: 10.00 – 18.00 uur; zaterdag tot 20.00 uur

  entree: aan de kassa € 10,-, kinderen t/m 12 jaar gratis.

  online early bird tickets: € 8,00 in maart; € 8,50 in april/mei; € 9,00 in juni/juli; € 10,00 in Augustus.

  Van 19 t/m 23 augustus 2020 organiseert landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair met als thema ‘Omdat je het waerdt bent’. Na de feestelijke en succesvolle jubileumeditie van afgelopen jaar gaat het landgoed er ook dit jaar weer een fantastisch feest van maken. Vanzelfsprekend vindt u er weer ruim 180 standhouders, catering vanuit diverse foodtrucks, leuke workshops voor jong en oud en een gevarieerd demonstratieprogramma.

  Er valt weer veel te genieten; shoppen bij de standhouders voor allerlei originele artikelen voor huis en tuin, lekkere en verantwoorde producten, kleding en tal van leuke cadeautjes. U kent natuurlijk de unieke ‘tassenbewaarplaats’, waar u uw aankopen in bewaring kunt geven tot u naar huis gaat. Nieuw dit jaar is de ‘mannenbewaarplaats’. Hebben de heren geen zin om mee te shoppen? In de mannenbewaarplaats kunnen zij zich prima vermaken!

  Natuurlijk zijn er weer genoeg terrassen, kraampjes en foodtrucks waar u lekker kunt genieten van een drankje, huisgemaakte lekkernijen en live muziek. Nu al zin in een leuk dagje uit? Maak gebruik van de early bird tickets en reserveer alvast online. Kom samen genieten van een heerlijke dag op landgoed Mariënwaerdt, omdat je het waerdt bent!

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Mariënwaerdt Notenlaan, Beesd