• 800-stadspodium

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Het 5e Leerdams Filmfestival blijft dit jaar dicht bij huis: Nederland. We draaien drie mooie films van eigen bodem. De komische feelgoodfilm Huisvrouwen bestaan niet, daarna de boekverfilming Dorst en we sluiten af met de Gouden Kalf winnaar Bankier van het Verzet.

  Huisvrouwen bestaan niet (2017) | 13:00 uur

  Romantische komedie waarin twee volwassen zussen (Jelka van Houten en Eva van de Wijdeven) en hun kleurrijke moeder (Loes Luca) gedwongen worden om over hun eigen schaduw te stappen en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren.
  Bekijk de Trailer

  Dorst (2018) | 15:30 uur

  Een zwartkomisch familiedrama over goede bedoelingen, idiote verwachtingen en de onvervulbare hunkering naar lotsverbondenheid. Coco (Elise van ’t Laar) heeft geen flauw idee wat ze met haar leven moet. Totdat haar moeder Elisabeth (Simone Kleinsma) ziek blijkt. Ze grijpt het nieuwe doel in haar leven met beide handen aan en trekt bij haar moeder in.
  Bekijk de Trailer

  Bankier van het Verzet (2018) | 19:00 uur

  Bankier van het Verzet is het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld. Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall (Jacob Derwig), bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden.
  Bekijk de Trailer

  Aanvang: Huisvrouwen bestaan niet: 13.00 uur, Dorst: 15.30 uur, Bankier van het Verzet: 19.00 uur.
  Entree: € 7,50 per film
  Passe partout: € 15,-
  Reserveren: Reserveringsknop of kaarten aan de zaal. Geef bij de reservering onder notities aan of u wilt reserveren voor een afzonderlijke film of een passe partout.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Doctor C. Voogdplein 90, Leerdam