• A-Lingefilm-KIDS-460x267
 • A-Pluk-400

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Deze week vertoont Lingefilm Les Miserables, vrijdag 12 juni (20.30 uur), een sociaal realistische thriller over reljongeren in een Parijse voorstad. Vervolgens Mrs. Lowry and son op zaterdag 13 juni (20.30 uur), een intiem portret over een bedlegerige, dominante moeder en haar artistieke zoon. Jacob, Mimmi en de pratende honden is een levendige animatiefilm in de geest van Pluk en de Petteflet op zondag 14 juni (11.00 uur Autismevriendelijk en 14.30 uur). Alle voorstellingen zonder pauze.

  Kaartverkoop uitsluitend online via www.lingefilm.nl. Tijdig reserveren. Per voorstelling slechts 24 kaarten beschikbaar. 

  LingeFilm, De Pluk, Rijksstraatweg 64, Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur, zondag 11 uur en 14.30 uur. Entree € 8,00 / LingeFilm FanPas € 5,50. Autismevriendelijk- en KIDSvoorstelling Entree € 6,50/ LingeFilm FanPas € 4,00.

  Les Miserables We volgen agent Stéphane op zijn eerste werkdag in een Parijse voorstad. Het is  een bloedhete zomerdag. Met zijn collega’s wordt hij geconfronteerd met een groep jongeren vlak na de WK-finale van 2018. Stéphane en zijn collega’s dreigen tijdens een interventie de controle te verliezen. Een drone filmt hun acties. De jonge acteurs zijn opgegroeid in deze voorstad waar in 2005 ernstige rellen uitbraken.

  Mrs Lowry and Son vertelt het verhaal van de Britse kunstenaar L.S. Lowry en de lastige relatie met zijn -aan bed gekluisterde- dominante moeder. Werkend als huurincasseerder mengt Lowry zich overdag tussen de fabriekswerkers op de straten van Salford. Zijn vrije uren besteedt hij aan het maken van zijn schilderijen en de zorg voor zijn moeder, die zijn artistieke ambities afkeurt.

  Jacob, Mimmi en de pratende honden Jacob ziet er tegenop om te gaan logeren bij zijn nichtje Mimmi, die een behoorlijk grote mond heeft. Toch leren ze elkaar steeds beter begrijpen. Als een gemene projectontwikkelaar het parkje in de buurt wil omhakken, komen Jacob en Mimmi in actie. De kinderen worden geholpen door een groep pratende straathonden. Een kleurrijke en levendige animatiefilm in de geest van Pluk van de Petteflet.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Rijksstraatweg 64, Geldermalsen