• Lingefilm-2

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • LINGEFILM HEEFT EEN MOOIE FILM VOOR IEDEREEN  Mei is actiemaand! Alle filmkaartjes zijn € 5,00.
  Zaterdag 28 mei – 20.30 uur – Downton Abbey: a New Era
  Woensdag 1 juni – 20.00 uur – C’mon C’mon

  FILMPROGRAMMA JUNI
  Ze hebben voor juni weer een gevarieerd programma klaar staan. De filmladder kan je binnenkort bij de bar van de Pluk ophalen en op de website van LingeFilm staat het hele programma al klaar.

  (vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei om 20.30 uur). Downton Abbey: The new Era is de opvolger van de eerste speelfilm uit 2019 en een mustsee voor liefhebbers van het Britse kostuumdrama.

  Als kijker waan je je in het Engeland van de jaren ’20, met de wederwaardigheden van een rijke familie en hun personeel in het prachtige Yorkshire. In het landhuis van de familie Crawley strijkt een filmcrew neer om een stomme film op te nemen. Tegelijkertijd reist een deel van de familie af naar Zuid-Frankrijk, waar Violet op een wat raadselachtige manier een riante villa heeft geërfd.

  (woensdag 1 juni om 20 uur) C’mon c’mon gaat over Johnny, een radiojournalist, die een zorgeloos bestaan leidt.

  Tot zijn zus Viv hem vraagt op haar 9-jarig zoontje te passen omdat zij voor diens vader moet zorgen. Tijdens een roadtrip dwars door de VS ontpopt Johnny zich tot een ware surrogaatvader, met alle angsten en verwondering die daarbij horen. Langzaam ontstaat er een unieke band tussen de twee. Regisseur Mike Mills brengt met deze film een tedere ode aan de generatie van de toekomst, en diegenen die hen opvoeden. De film is prachtig in zwart-wit geschoten en werd met diverse prijzen bekroond,

  SAMENWERKING RESTAURANT EN LINGEFILM!

  In juni werkt Lingefilm samen met restaurant Eten&Drinken, die een verrassingsmenu verzorgt. Je gaat uiterlijk om 18.00 uur bij Eten&Drinken aan tafel en bent op tijd klaar om naar de film te gaan. Reserveren voor de maaltijd kan je bij het restaurant zelf.

  Louis van Gaal komt langs op 3 juni en 4 juni ( 20.30 uur) in de film Louis. Louis geeft een inkijkje in zijn privéleven en dat van zijn leven op het veld. Een wereld van verschil. Op 8 juni  (20 uur) vertonen we Ninjababy, een vermakelijke film over het getob van tieners en ongewenste zwangerschappen .

  Louis. Meer heb je niet nodig als titel voor een documentaire over misschien wel de beste voetbaltrainer die Nederland ooit heeft gehad. Interviewer Geertjan Lassche loopt maandenlang mee met Louis waar elk onderwerp bespreekbaar is. Van het overlijden van zijn eerste vrouw Fernanda naar zijn nieuwe vrouw Truus. We zien de warme omgang van Louis met zijn kleinkinderen, maar ook de harde en soms stugge trainer die hij ook is. Van het succes van Bayern München, via Ajax naar het Nederlandse elftal. Alles komt lang. Grappig, confronterend en emotioneel. Echt een hele mooie manier om kennis te maken met de man met die vreemde uitspraken. ‘Death or the Gladiools’, of ‘Not my type of Cookie’.

  Op 8 juni is Ninjababy aan de beurt. Geen remake van de Ninja Turles oid, maar een zeer vermakelijke, geniaal in beeld gebrachte film over een tienermeisje met grote plannen, dat duidelijk nog niet toe is aan het moederschap.

  De Noorse schrijver Yngvild Sve Flikke heeft een unieke combinatie gevonden van humor, ernst en animatie, waarbij het ongeboren kind, Ninjababy, als animatiefiguur niet alleen het geweten van Rakel weergeeft, maar ook een spreekbuis vormt voor het ongeboren kind.

   

  Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag en zaterdag 20.30 uur, woensdag 20.00 uur. Entree in mei €5,00, normaal € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. E-tickets via www.lingefilm.nl.

   

  Het volledige programma staat op de website. Tevens tickets bestellen.  Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen (Navigatie: Meersteeg 1).  Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. E-tickets via www.lingefilm.nl. De Pluk is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een miva-toilet.

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Geldermalsen, Geldermalsen