• Lingefilm-2

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • LINGEFILM HEEFT EEN MOOIE FILM VOOR IEDEREEN  Mei is actiemaand! Alle filmkaartjes zijn € 5,00.

  LingeFilm vertoont deze week de volgende voorstellingen:
  Woensdag 25 mei – 20.00 uur – Lamb
  Vrijdag 27 mei – 20.30 uur – Downton Abbey: a New Era
  Zaterdag 28 mei – 20.30 uur – Downton Abbey: a New Era
  Woensdag 1 juni – 20.00 uur – C’mon C’mon

  Nieuwsgierig naar de laatste voorstellingen van mei? Vrijwilliger Annelies vertelt erover bij SRC TV  Bekijk een gesprek over deze voorstellingen hier (vanaf 6 minuten en 25 seconden).

  FILMPROGRAMMA JUNI
  Ze hebben voor juni weer een gevarieerd programma klaar staan. De filmladder kan je binnenkort bij de bar van de Pluk ophalen en op de website van LingeFilm staat het hele programma al klaar.

   Op woensdag 25 mei (20 uur). Lamb, een psychologische thriller op een afgelegen IJslandse boerderij.   

  Lamb is het sprookjesachtige, bovennatuurlijke volksverhaal met sinister tintje over het getrouwde stel María en Ingvar met een kinderwens. Ze wonen op een afgelegen schapenboerderij in een IJslandse bergstreek. Op een dag krijgen ze een bijzonder kindje in de schoot geworpen. Winnaar originaliteitsprijs in Cannes voor debuterend regisseur Jóhannsson.

   

  (vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei om 20.30 uur). Downton Abbey: The new Era is de opvolger van de eerste speelfilm uit 2019 en een mustsee voor liefhebbers van het Britse kostuumdrama.

  Als kijker waan je je in het Engeland van de jaren ’20, met de wederwaardigheden van een rijke familie en hun personeel in het prachtige Yorkshire. In het landhuis van de familie Crawley strijkt een filmcrew neer om een stomme film op te nemen. Tegelijkertijd reist een deel van de familie af naar Zuid-Frankrijk, waar Violet op een wat raadselachtige manier een riante villa heeft geërfd.

   

  (woensdag 1 juni om 20 uur) C’mon c’mon gaat over Johnny, een radiojournalist, die een zorgeloos bestaan leidt.

  Tot zijn zus Viv hem vraagt op haar 9-jarig zoontje te passen omdat zij voor diens vader moet zorgen. Tijdens een roadtrip dwars door de VS ontpopt Johnny zich tot een ware surrogaatvader, met alle angsten en verwondering die daarbij horen. Langzaam ontstaat er een unieke band tussen de twee. Regisseur Mike Mills brengt met deze film een tedere ode aan de generatie van de toekomst, en diegenen die hen opvoeden. De film is prachtig in zwart-wit geschoten en werd met diverse prijzen bekroond,

   

  Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag en zaterdag 20.30 uur, woensdag 20.00 uur. Entree in mei €5,00, normaal € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. E-tickets via www.lingefilm.nl.

   

  Het volledige programma staat op de website. Tevens tickets bestellen.  Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen (Navigatie: Meersteeg 1).  Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. E-tickets via www.lingefilm.nl. De Pluk is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een miva-toilet.

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Geldermalsen, Geldermalsen