• Lingefilm-2
 • A-Lingefilm-KIDS-460x267
 • ALingefilm-KIDS-Autismevr-460x267

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • LINGEFILM HEEFT EEN MOOIE FILM VOOR IEDEREEN Op de website van LingeFilm staat het hele programma al klaar. Te zien bij LingeFilm, in De Pluk,  Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdagavond 20.30 uur, zaterdagavond 20.30 uur. Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. E-tickets via www.lingefilm.nl. De Pluk is rolstoel toegankelijk en beschikt over een miva-toilet.

  DOWNTOWN ABBEY BIJ LINGEFILM

  Lingefilm vertoont deze week Downtown Abbey: A new Era op zaterdag 24 september (20.30 uur) en op woensdag 28 september (20.00 uur).

  De gehele originele cast van Downton Abbey keert opnieuw terug voor de tweede film. In Downton Abbey: A New Era blijkt de oude matriarch Violet Crawley (Maggie Smith) in het bezit te zijn gekomen van een villa ergens in het zuiden van Frankrijk, terwijl er op het landgoed van Downton Abbey een film opgenomen gaat worden.

  Laat je onderdompelen in de wereld van de Britse adel van de vroege twintigste eeuw, neem een duik in de geschiedenis en waan je dankzij topacteurs die vergroeit zijn met hun personages en de fraaie aankleding voor eventjes in een andere tijd: in de wereld van een andere wereld van Queen Elisabeth als kind.

  Het volledige programma staat op de website. Tevens tickets bestellen.  Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen (Navigatie: Meersteeg 1).  Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50. E-tickets via www.lingefilm.nl. De Pluk is rolstoel toegankelijk en beschikt over een miva-toilet.

   

   

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Geldermalsen, Geldermalsen