• GeoFort_small
 • 12405_GeoFort-kids-vlot
 • GF-Wat-te-doen-standaard-beeld-1-FOTO-Vleermuisspeurtuin-min

Evenementen Categorie: Exposities

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Bezoekers zijn welkom in het museum van GeoFort op 9, 10 en 11 april!

  GeoFort mag drie dagen bezoekers ontvangen in haar museum als onderdeel van een pilot van het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen. Bezoekers van het museum en de WereldPan mogen uitsluitend komen als ze zich vooraf hebben laten testen op Corona. Met uitzondering van kinderen tot 13 jaar, die hoeven zich niet te laten testen. 

  GeoFort is zeer verheugd dat ze met deze pilot een paar dagen de deuren van het interactieve museum over de toekomst van de planeet aarde en het pannenkoekenrestaurant de WereldPan kan openen. GeoFort heeft de afgelopen tijd maar liefst 4 nieuwe museumonderdelen ontwikkeld. Het gaat onder andere om de ‘energiefiets’, waarbij je moet proberen om voldoende energie voor je eigen huishouden bij elkaar te fietsen.

  Het blijkt dat je de hulp nodig hebt van vele duizenden fietsers om 1 dag in een warm en verlicht huis te kunnen wassen, koken en gamen… Ook nieuw is een zaal met een groot ‘green screen’. Hier kan je een foto van jezelf maken met een achtergrond van een toekomstscenario naar keuze. Denk je dat de Chinese muur straks in een woestijnlandschap ligt of denk je dat er juist meer bossen gepland gaan worden? De bezoeker ervaart dat de mensen die nu op aarde leven zich tot de laatste generatie mogen rekenen die actief de klimaatveranderingen kunnen afremmen…

   De Coronatest gaat via www.testenvoortoegang.nl (t/m 12 jaar uitgezonderd van een test).

  Toegang tot het museum moet gereserveerd worden via: www.geofort.nl

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Herwijnen, Herwijnen