• 00-Lingefilm-2

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Op  vrijdag 11 januari is er bij LingeFilm de registratie van het Nieuwjaarsconcert 2019 van André Rieu: Live in Sydney. Verder draait de prachtige natuurfilm WAD over het Nederlandse waddengebied op  dinsdagmiddag 15 (met koffie-thee-en-lekkers) en woensdagavond 16 januari.

  Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag 19.00 uur, dinsdagmiddag 14.30 uur en dinsdagavond 20.00 uur en woensdagvond 20.00 uur. Entree € 8,00 / LingeFilm FanPas € 5,50. E-tickets via www.lingefilm.nl.

  Deze keer is het niet nodig om af te reizen naar het Vrijthof in Maastricht of de Town Hall in Sidney om van André Rieu en het Johan Strauss orkest te genieten. Bij LingeFilm begin je dit jaar op de eerste rij met deze concertregistratie van het Nieuwjaarsconcert 2019 van André Rieu vanuit Sidney in Australië. Bij dit feestelijke concert word je verwelkomd op de rode loper met een hapje en een drankje. Ook is er de gelegenheid voor een fotoshoot. Dus trek je feestelijkste kleding aan en ga op in de wereld van André Rieu.

  WAD is de eerste Nederlandse natuurfilm over het waddengebied. De film belicht het ecosysteem: van de kleine kiezelwieren onderaan de voedselketen tot aan de slechtvalk en de grijze zeehond, het grootste roofdier van het wad. Regisseur Ruben Smit maakte eerder de natuurfilm De Nieuwe Wildernis die meer dan 400.000 bioscoopbezoekers trok. WAD werd vorig jaar bekroond met het predicaat “Gouden Film” van het Nederlands Film Festival.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Rijksstraatweg 64, Geldermalsen