• 2020-05-20-crop-logo
 • gelderlandfabriek
 • Studio-Lek
 • A-ONLINE

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • ‘Niet Afgelast’ gaat nog 1x knallen! Donderdag 21 mei maken ze de laatste Niet Afgelast, Voorlopig dan.  Maar wel eentje waarvan je denkt: blij dat ik thuis ben. Met de zomerse ritmes van flamenco-band Azules & Friends met Antje Herber, Lies en Saar komen overrompelen, Linda Vink zingt kleinkunstliedjes, Tom van Munster & Jasper Schürgers zijn erbij en Roman van Café restaurant una Volta maakt het toetje. Donderdag maken zij daarom ‘Niet afgelast XL. Een bijzonder mooi afwisselend avondje cultuur gepresenteerd door De Gelderlandfabriek en Studio LEK.

  Donderavond 21 mei tussen 20:25 en 22:00 uur wordt alles live gestreamd via Facebook en YouTube via het account van de Gelderlandfabriek. Studio LEK, LEK Magazine, De Fransche School en Lingestreek delen het en SRC TV zendt de opname de hele week drie keer per dag integraal uit op hun kanaal in de gemeentes Culemborg, Buren én Vijfheerenlanden. Lekker bereik!

  Het evenement staat klaar op facebook: delen is fijn!  https://www.facebook.com/deGelderlandfabriek/

  En dit is het team achter de tien avonden ‘Niet afgelast’.  Ook goed om te weten: Evert Snel heeft de piano beschikbaar gesteld en ons heerlijke eten (vega en non-vega) wordt iedere week gekookt door Petra en gesponsord door het Initiatievenloket van de Gemeente Culemborg. Provincie Gelderland en Cultuurfonds Culemborg ondersteunen Niet Afgelast.

  Meer informatie? Lees dan dit artikel uit de Culemborgse Courant.

   

  De uitzendingen van ‘niet afgelast’ worden tevens uitgezonden op SRC TV. Je kunt de uitzendingen bekijken op SRC TV van zaterdag t/m woensdag om 10.00, 15.00 en 21.00 uur. 

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Culemborg, Culemborg