• Weescafe
 • Interieur-Weescafé_2
 • weeshuis-adresinclusie

Evenementen Categorie: Proeverijen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Er is weer een Weescafé in het Elisabeth Weeshuis in de Herenstraat  29. Het heet nu: De Witte Schuur Weescafé. Van woensdag tot en met zondag is het open voor publiek om bijvoorbeeld een koffie te nuttigen of een heerlijke lunch. Het Weescafé is een bijzonder lunchcafé met unieke bediening van deelnemers met een beperking vanuit de Zorgboerderij van de Witte Schuur. Voor de menukaart klik hier. 

  Openingstijden: Woensdag t/m Zaterdag 11.00 tot 17.00 uur;  Zondag  12.00 tot 17.00 uur

  Het weescafé is een lunchroom waar u terecht kunt voor een heerlijk kop koffie met een taartje uit de eigen (zorg)bakkerij, een ovenvers saucijzenbroodje of een lekkere lunch. Ze maken alle onderdelen voor hun lunchgerechten zelf in de eigen bakkerij van de zorgboerderij op de Prijsseweg 16 te Culemborg. Het is een alcoholvrije lunchroom, waar u kunt genieten van een heerlijke high tea, lunch, bijeenkomst of verjaardag. Ze verkopen in de lunchroom ook diverse producten uit de eigen bakkerij voor thuis! Deze vindt u in de grote kast in het weescafé. 

  Over de Witte Schuur  De mensen, de dieren, het eten en het ambacht, bij de Witte Schuur vind je de lokale trots. De deelnemers leveren in een prettige en overzichtelijke omgeving een échte bijdrage aan onder meer de boerderij, bakkerij, boerderijwinkel en het weescafé. Zo kan iedereen meedoen, ook al heb je een beperking. In de boerderijwinkel vind je bijzondere cadeaus met een knipoog naar het boerenleven. Samen met de deelnemers van de Zorgboerderij worden er allerlei taarten, koekjes, maar ook houten planken gemaakt.   

  In Weeshuis en aan de Prijsseweg 16:  ‘De Witte Schuur maakt het voor jou!’

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Culemborg, Culemborg