• Ode-aan-de-Linge
 • heemtuin-400

Evenementen Categorie: Exposities

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Onder de naam Ode aan de Linge tonen vanaf Tweede Pinksterdag 24 mei t/m 20 juni 2021 twaalf kunstenaars uit West Betuwe hun werk en vertellen zij hun verhaal in beeld en geluid in een gratis toegankelijke openluchtexpositie in de Heemtuin van Geldermalsen. Met natuurbeleving en kunst als bindende factor worden bezoekers uitgenodigd om via een speciaal uitgestippelde wandelroute alle kunstwerken te gaan zien.  Met behulp van QR-codes is meer info te lezen over de kunstenaar.

  Datum: 24 mei t/m 20 juni, dagelijks gratis toegankelijk
  Locatie: op verschillende plekken in de Heemtuin, ingang via het parkeerterrein bij Albert Heijn Achter ’t Veer of vanaf de Koppelsedijk in Geldermalsen.

  Voor meer informatie: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3745808855546835&id=100003532726970&sfnsn=mo

  Met de Heemtuin heeft Ode aan de Linge een nieuwe locatie gevonden voor het jaarlijks gratis toegankelijke culturele festival. De Heemtuin is bij velen nog een onbekende plek, maar is al ruim veertig jaar te vinden aan de westkant van de jachthaven tussen de rivier de Linge en de Koppelsedijk.

  Initiatiefnemer en kunstenaar uit Ophemert Hans Vernooij: “Kunst maakt je wakker, roert je ziel en maakt het ongrijpbare aanraakbaar. Dat is wat we willen overbrengen. We zijn heel blij met de prachtige locatie voor deze expositie; de Heemtuin is een nog tamelijk onbekend stukje natuur, vlakbij het centrum van Geldermalsen, waar heel veel te ontdekken valt.”
  Deze editie van Ode aan de Linge moet de organisatie rekening houden met de geldende coronamaatregelen, maar de hoop is dat er later in het jaar weer meer kan, aldus Vernooij: “Deze expositie is een voorproefje, want in september willen we, als er wat meer mogelijk is, groots uitpakken, dan praten we over een festival met kunst, dans en muziek.”

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Geldermalsen, Geldermalsen