• 2019-09-29-waardart
 • waardart2
 • stroomhuis

Evenementen Categorie: Exposities

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Stichting Waard Art maakt kunst voor een breed publiek toegankelijk. Website:     www.waardart.nl

  Elk jaar in september wordt de Open Atelierroute in West Betuwe georganiseerd. Dit jaar is dat zaterdag 28 en zondag 29 september. Van 11 tot 17 uur zijn de atelier van de deelnemende kunstenaars geopend.

  Tijdens de atelierroute is er een gezamenlijke expositie van de deelnemers in het Stroomhuis in Neerijnen, Van Pallandtweg 1. Hier is ook het atelierrouteboekje te vinden, waarmee de keuze voor de route gemaakt kan worden.

  De opening van de overzichtsexpositie vindt plaats op vrijdag 27 september om 20:00 uur in het Stroomhuis.

  Waard Art biedt de inwoners en bezoekers van de regio de gelegenheid om te kijken in de ateliers van de deelnemende kunstenaars. Sommige werken vind je prachtig en andere doen je niets. Dat mag, want over smaak valt niet te twisten. Maar voordat de schilderijen, foto’s, beelden, objecten en andere kunst hier terecht kwam, is er een heel proces aan vooraf gegaan.

  Hoe komen de deelnemende kunstenaars en passievolle amateurs tot hun keuzes, welke technieken gebruiken ze, wat is hun inspiratie? Het eindresultaat is een combinatie van fantasie, dromen, toevalligheden, maar ook van techniek, hard werken en doorzetten. En dan komt het moment dat het werk helemaal af is: wanneer er niets meer toegevoegd en niets meer weggenomen kan worden.

  Men kan meekijken bij de totstandkoming van een beeld, een schets, of vakkundige handelingen. Er mogen vragen gesteld worden, waar de deelnemers graag antwoord op geven (hoewel ze natuurlijk niet al hun geheimen prijs zullen geven). Door te laten zien hoe het creatieve proces in elkaar zit, hopen we dat je met nog meer plezier en begrip naar het werk kijkt. En wie weet inspireert het mensen om een kunstwerk aan te schaffen.

  Waard Art heeft de beschikking over drie etalages op de markt in Geldermalsen. Er is hier doorlopend werk van Waard-Art deelnemers te zien, de expositie wisselt regelmatig.

  Website:     www.waardart.nl

  Facebook: www.facebook.com/waardart

  Instagram: www.instagram.com/waardart

  e-mail:        info@waardart.nl

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: West Betuwe, Tuil