• 800-stroomhuis-logo

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Het  ‘Stroomhuis’ neemt het initiatief om met ingang van het seizoen 2019/2020 gedurende drie vrijdagavonden dichters, singer-songwriters en schrijvers van zkv’s (zeer korte verhalen van niet meer dan 300 woorden) en columns bij elkaar te brengen om voor te dragen uit eigen werk  voor elkaar en voor publiek. Het betreft zgn. ‘Open Podia’.
  Tevens wil het Stroomhuis de mogelijkheid onderzoeken of er voldoende animo is om een ‘dichters- schrijverskring’ te starten.
  Afhankelijk van het aantal aanmeldingen voor de eerste avond wordt een programma samengesteld. In dit programma krijgt elke deelnemer tijd toebedeeld.
  Het programma wordt afgewisseld met een optreden van musici. Er is een pauze en er wordt een bijdrage gevraagd van € 5,– per persoon.

  Voor deze ‘Open Podia’ zijn de volgende data gereserveerd: vrijdag 25 oktober 2019, vrijdag 31 januari 2020 (tijdens de poëzieweek) en vrijdag 24 april 2020. Noteer ze in de agenda!
  De avonden beginnen om 20.00 uur. Om 21.45 uur staat de sluiting geprogrammeerd. Wanneer je op vrijdag 25 oktober mee wilt doen, word je verzocht voor 29 september te reageren. Ook voor andere avonden ca. maand van tevoren aanmelden. 

  Mail de titel(s) van jouw bijdrage(n) en de tijd die je nodig hebt voor je optreden naar ebaars@planet.nl of l.laan7@upcmail.nl.

  Geef naast de titel ook aan of het een gedicht, lied of verhaal betreft.
  Voorbeeld:        

  Zondagmorgen               – gedicht            – 1.30 minuten

  De donkere kamer         – zkv                    – 2.30 minuten

  De  mandarijn                 –  lied                  – 3.00 minuten

  Er kan dan een gevarieerd programma worden samengesteld.

  Het is de bedoeling dat we na afloop van de eerste avond kort bespreken of het opzetten van een dichters -/schrijverskring kans van slagen heeft in onze regio,.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Van Pallandtweg 1, Neerijnen