• 00-Lingefilm-2

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Film aan de Linge op 7 september a.s. met Lady Gaga in A Star is Born

  LingeFilm vertoont op zaterdagavond 7 september  Lady Gaga in A Star is Born tijdens een openluchtvoorstelling in het Lingepark in Geldermalsen. Ticketverkoop via www.lingefilm.nl.  Als de voorstelling door weersomstandigheden niet in het park door kan gaan, is de ticket geldig voor één van de slecht-weer-voorstellingen in De Pluk.

  Entree € 10,00 incl consumptie./ LingeFilm FanPas niet geldig.

  E-tickets via www.lingefilm.nl.

  Deze openluchtvoorstelling in het Lingepark in Geldermalsen zal dit jaar één van de culturele hoogtepunten in de gemeente West Betuwe worden. Die avond kunnen 500 filmliefhebbers onder de sterrenhemel kijken naar het prachtige melodrama A Star is Born met Lady Gaga en Bradley Cooper. LingeFilm organiseert deze openluchtvoorstelling in de buitenlucht voor de 5e keer in haar 15-jarig bestaan.

  De organisatie is in volle gang. Lokale ondernemers zijn benaderd. ’t Pandje, Keurslager H, van der Burg en de Betuwse Fruitshop staan klaar met heerlijke hapjes en drankjes. Het spetterende coverorkest Just-M! gaat de ontspannen sfeer compleet maken met livemuziek uit vooral de Top 2000. En er wordt alweer hard nagedacht over originele vragen voor de inmiddels legendarische filmquiz Petje op – Petje af.

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Achter 't Veer, Geldermalsen