• 800-stroomhuis-logo

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Rivierenland Klassiek – 20 januari – 3e zondagmiddag van de maand

  Pianist  Christian Sanders speelt om 15 uur in de 2019 serie als eerste van dit jaar. Hij zal onder andere werken van Franz Schubert ten gehore brengen. En we blijven zo kort na het nieuwjaarsconcert in Weense sferen met Impromptus D935 en Sonate D959. De entree is nog steeds € 10, reserveren blijkt nodig om teleurstellingen te voorkomen. Dat kan via www.stroomhuisneerijnen.nl.

  Christian Sanders (1988) is op 7 jarige leeftijd in Groningen begonnen met pianolessen. Vijf jaar later werd hij toegelaten tot de vooropleiding aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Daar deed hij zijn bachelor studie. Na het behalen van het diploma deed hij zijn masterstudie aan de HKU (conservatorium Utrecht). In 2015 behaalde Christiaan het diploma met het tweede pianoconcert van Johannes Brahms. Hierna vertrok Christian naar Wenen, waar hij studeerde aan het conservatorium (Musik und Kunst, Privatuniversität der Stadt Wien).

  Toegelaten tot de CCP (Certificate of Performance Program), die uitvoerende musici de gelegenheid biedt zich in de beroepspraktijk verder te ontwikkelen, behaalde hij op 9 oktober 2017 met goed resultaat zijn COP-diploma. Christian volgde masterclasses bij o.a. Rian de Waal, ook nam hij deel aan een aantal concoursen.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Van Pallandtweg, Neerijnen