• politiek-vrouwen

Evenementen Categorie: Lezingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • De werkgroep Politieke en maatschappelijke scholing (PSC) organiseert jaarlijks een cursus voor – uitsluitend – vrouwen in de gemeente West Betuwe en is politiek en maatschappelijk ongebonden. De cursus bestaat uit vier avonden, met iedere keer weer sprekers uit alle hoeken van de samenleving, en een dagexcursie. Het is ook mogelijk een afzonderlijke cursusavond bij te wonen, de kosten bedragen dan € 7,50.  De cursusavonden worden gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis van West Betuwe, Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen, aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur.

  Opgave voor deelname aan de cursus kan via e-mail: pscgeldermalsen@gmail.com onder vermelding van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Bij opgave van meerdere deelneemsters ook hun gegevens doorgeven.

  Editie 2019

  Man, vrouw, maatschappij. Is de emancipatie voltooid?

  Maandag 18 februari 2019  Joke Florax van de Nationale Politie. Zij spreekt over Gender (on)gelijkheid van mannen en vrouwen.

  Maandag 4 maart 2019 Annegreet van Bergen, econoom en schrijfster van onder meer ‘Gouden jaren’ en ‘Het goede leven’.

   Maandag 18 maart 2019  Brahim Fattah van ProDemos uit Den Haag. ProDemos is het ‘Huis voor democratie en rechtsstaat’ en geeft uitleg over de spelregels van de democratie en de rechtsstaat en hoe je zelf invloed kunt uitoefenen – in de gemeente, het waterschap, de provincie, het land en Europa.

  Dagexcursie: woensdag 10 april  Bezoek aan het Europese Parlement te Brussel. Met op de terugweg diner. In verband met een maximaal aantal deelnemers is deelname op volgorde van aanmelding en dient men ook aan de cursusavonden te hebben deelgenomen. Vertrek 7.30 uur bij station Geldermalsen. Deelname aan de excursie (inclusief lunch/diner) € 40,00. Eveneens te voldoen op de eerste cursusavond.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen, Rhenoy