• 800-Biblio-Geldermalsen

Evenementen Categorie: Lezingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Wat heeft ons de afgelopen maand bezig gehouden? Tijdens de Rode Koffietafel vindt er een gesprek plaats over politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, onder begeleiding van Karel van Koppen. De keuze voor het onderwerp van discussie is altijd actueel en de tafel is toegankelijk voor iedereen! Wat je maatschappelijke of politieke insteek ook moge zijn.

  Welkom
  De Rode Koffietafel is een initiatief van de PvdA West Betuwe en wordt elke eerste vrijdag van de maand gehouden van 10.30-11.30u in Bibliotheek Geldermalsen. Iedereen – al dan niet lid van de PvdA of andere politieke partij- is van harte welkom om aan te schuiven. De Rode Koffietafel wordt gehouden op de 1e etage. Je vindt de bieb in De Pluk, Rijksstraatweg 64, Geldermalsen.

  Vrijdag 6 december: Rode Koffietafel neemt afscheid van Harry Keereweer

  Eindelijk -na 326 dagen- heeft West Betuwe een ‘definitieve’ burgemeester. De waarnemer -Harry Keereweer- heeft dus 326 dagen lang getrokken aan deze gemeente in wording. Op vrijdag 6 december om half 11 ’s morgens (10.30 uur) komt Harry Keereweer bij de Rode Koffietafel op bezoek. Alle Tafelaars hebben de gelegenheid dit exit-gesprek met hem te voeren. Hoe heeft hij deze nieuwe gemeente ervaren? Is de eenwording een beetje opgeschoten? Wat waren de leukste momenten? En wat is hem tegengevallen? Gaat hij West Betuwe missen? En wat zou hij aan zijn opvolger willen meegeven?

  Mocht je geen vervoer hebben, dan kun je de Rode Taxi bestellen. Die haalt en brengt je naar de Pluk. Bel 0345 575291 of 0345 651871 als je van de Rode Taxi gebruik wilt maken

   

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Rijksstraatweg 64, Geldermalsen