• 800-stroomhuis-logo

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Op zondag 2 december geeft zangeres Rolinha Kross een concert samen met de Odessa Klezmer Band. Dit is het derde concert in de serie Wereldse klanken in Stroomhuis Neerijnen.

  Dit concert begint om 15.00 uur. Entree is € 15,00 inclusief een glas wijn of sap in de pauze. Reserveren is niet nodig. Voor meer informatie, zie www.stroomhuisneerijnen.nl. Stroomhuis is gelegen aan Van Pallandtweg 1, Neerijnen.

  Rolinha Kross presenteert een inspirerende melange van Jiddische liederen, Sefardische liefdesliederen en de typische Klezmer. Met haar prachtige stem en haar persoonlijke presentatie krijgt Rolinha elke zaal aan haar voeten. Rolinha Kross volgde de zangopleiding jazz/lichte muziek op het Conservatorium in Hilversum. Ze toerde o.a. met Ramses Shaffy, Ernst Daniël Smit, Mathilde Santing en Denise Jannah. Rolinha trad driemaal op in het Concertgebouw in Amsterdam en maakte furore bij De Wereld Draait Door. Zij wordt begeleid op viool, accordeon en contrabas door drie gerenommeerde beroepsmusici: de Odessa Klezmer Band.

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Van Pallandtweg 1, Neerijnen