• Rumpts-kerkjeincl

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Donderdag 30 mei 20.00 uur Rumpts Kerkje.

  Schuttersteeg 2
  4156 AE Rumpt

  ‘Le Nuove Musiche’ strijkt op dinsdag 28 mei neer in het Rumpts Kerkje om drie dagen te komen repeteren op de première van hun nieuwe productie, ‘Tre Donne’. Een voorstelling met drie zangeressen in de hoofdrol, Jennifer van der Hart, Wendy Roobol en Janneke Stoute. Verder Cassandra Luckhardt op Viola da Gamba en Krijn Koetsveld op klavecimbel. Regie, Kiki Jaski, Sanne Puijk visueel concept en kostuums.

  Na de drie repetitie-dagen geven ze op donderdagavond de 30ste een try-out. Het is een indrukwekkend verhaal waarover je op deze site alles kunt lezen. Er is prachtige muziek, vroege barok, klassiek, romantisch maar ook modern. Er zijn schitterende kostuums, mogelijk ziet ook het Rumpts Kerkje er anders uit dan je gewend bent en natuurlijk drinken ze nadien een drankje en praten ze na met elkaar en de artiesten.

  Kortom, de verwachtingen zijn hoog gespannen. Wederom topartiesten in het kerkje. Kom je ook? Kaarten á 23 euro via bvdgoorbergh@gmail.com of info@rumptskerkje.nl Jongeren onder de 26 jaar half geld.

  Kijk voor alle informatie en een mooie trailer op: ‘Tre Donne’ door Le Nuove Musiche – Rumpts Kerkje.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Rumpts Kerkje, Rumpt