• 800-stroomhuis-logo
 • 2019-06-21-RobertoGalante
 • 800-neerijnen-kasteeltuin

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Bijzondere muzikale midzomeravond in de Kasteeltuin Neerijnen

  vrijdag 21 juni 2019 om 20.00 uur

  In de sfeervolle kasteeltuin Neerijnen kunt u op vrijdag 21 juni genieten van prachtige songs en bijzonder gitaarspel. Tegen de achtergrond van bloeiend planten, het kerkje en het kasteel treden singer-songwriter Roberto Galanto  en Flamenco-gitarist David van Olst op.

  Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot ca. 22.15 uur. Vanaf 19.30 uur en tijdens de 2 pauzes  kunt u onder het genot van een drankje vrij rondwandelen in de Kasteeltuin. In de entreeprijs van 15 euro voor het concert zijn 3 consumpties inbegrepen.

  Roberto Galanto  is een veelzijdige zanger en gitarist en verzorgt het hoofdprogramma. Hij woont in Nederland en zijn repertoire omvat eigen werk (popmuziek) maar ook opera, jazz en populaire Italiaanse liedjes. Roberto heeft een brede muziekopleiding en ervaring met optredens voor radio en televisie en het theater.  Recent nog in het Stroomhuis.

  David van Olst bezocht na zijn studie met grote regelmaat Spanje om daar de fijne kneepjes van het Flamenco vak te leren.

  Voor informatie zie www.stroomhuisneerijnen.nl

  Parkeren kan op de parkeerplaats van het voormalige gemeentehuis (kasteel) Neerijnen of bij het Stroomhuis. De toegang is aan de Van Pallandtweg oostelijk van het kerkje.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Van Pallandtweg, Neerijnen