• roos-2021-juni-20-foto-Madeleen-IJsselmuiden-600
 • roos-2021-juni-20-foto-Martijn-Nanninga-600
 • Logo-De-Roos

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Martijn Nanninga en Madeleen IJsselmuiden : Spaanse klassiekers

  Het kan gelukkig weer: de Roos van Culemborg start de corona-concerten weer op. Zondag 20 juni een wel heel bijzonder concert. Operazangeres Madeleen IJsselmuiden brengt samen met gitarist/zanger Martijn Nanninga een programma met Spaanse liederen. Beroemd repertoire van Manuel de Falla, klassiekers uit de flamenco, teksten van Federico García Lorca en natuurlijk Carmen! Een heerlijke ontmoeting van klassieke zang en flamenco.

  In verband met de corona-maatregelen zijn er twee concerten op zondag 20 juni in de Oud Katholieke Kerk (Varkensmarkt) om 15.00 en 16.30 uur.

  Gratis kaarten verkrijgbaar bij Boekhandel Tomey, Markt 36. Tijdens het concert gaat de hoed rond.   

  Madeleen IJsselmuiden (mezzo-sopraan) studeerde klassieke zang bij o.a. Margreet Honig aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam en deed haar Master in Music in Londen aan de Guildhall School of Music and Drama. Zij woonde lange tijd in Londen en gaf van daaruit als soliste in de opera vele optredens van Londen tot Japan. Zij zong rollen als Carmen, Rosina, Orphee, Dorabella, Maddalena, Smeraldine en vele anderen. Met Martijn vormt zij sinds kort een “cross- over duo”, waar opera en volksmuziek elkaar ontmoeten.

  Martijn Nanninga   studeerde flamencogitaar bij Paco Peña aan het Rotterdams conservatorium, leefde in Spanje en werd gevormd door deze intense muziek, het ritme, de verfijnde gitaartechniek en altijd het samenspel met zang en dans. Later ontwikkelde hij zijn passie voor het zingen van allerlei wereldmuziek en spirituele liederen. Hij speelt in vele groepen en samenstellingen.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Culemborg, Culemborg