• 00-Lingefilm-2

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Op donderdag 1 november is het Ladies Night in de Pluk. LingeFilm draait de super-meiden-actiefilm The Spy Who Dumped Me met Mila Kunis.

  Op vrijdag 2 november en woensdag 7 november kun je kijken naar Western. Geen cowboys en indianen, maar ruige Duitse arbeiders met een missie.

  En Spike Lee op zaterdag 3 en zondag 4 november met BlacKkKlansman waarin een zwarte politieman undercover gaat bij de Ku Klux Klan.

  De films zijn te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang donderdagavond Ladies Night om 19.30 uur, vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur, aanvang woensdagavond 20.00 uur en zondagmiddag 15.00 uur. Entree € 8 / LingeFilm FanPas € 5,50. Reserveren via www.lingefilm.nl

  The Spy Who Dumped Me is een leuke actiefilm over twee dikke vriendinnen die per ongeluk in de harde wereld van criminaliteit en spionnen belanden. En wat doe je dan als je de achtervolging moet inzetten en je weet niet hoe te schakelen? En moet je wel steeds je richting aangeven bij elke bocht als je zelf opgejaagd wordt door een stel schietende motormuizen? Ga lekker zitten, geniet, laat het over je heen komen. Een film met nu eens niet Tom Cruise als hoofdpersoon. In 2018 women are killing it!

  In Western hebben ruige Duitse arbeiders een missie: een waterkrachtinstallatie aanleggen in Bulgarije. Regisseur Valeska Grisebach legt precies de zere vinger op het actuele thema van arbeidsmigratie. Echter, deze keer nu niet van oost naar west, maar andersom. Taalbarrières, gewoonten, structuur (of juist het gebrek eraan), elk aspect kent zijn eigen problemen. En dat het nu juist de zwijgzame Meindhard moet zijn die de toenadering tot de lokale bevolking vindt, stelt iedereen voor een raadsel. Een film uit het echte leven, grotendeels vertolkt door onbekende acteurs en echte arbeiders. “Misschien wel de beste film van het jaar.” (The Guardian)

  De provocerende Spike Lee-film BlacKkKlansman (winnaar van de juryprijs in Cannes) is gebaseerd ‘op waargebeurde shit’. Politieman Ron Stallworth slaagde er als eerste Afro-Amerikaanse agent in om te infiltreren in de Ku Klux Klan. Scherpe dialogen, schitterend camerawerk, actie en humor. Spike op z’n best. Met John David Washington, Adam Driver en Alec Baldwin. “Spike Lee’s BlacKkKlansman is een allegorie van hedendaags Amerika. De film wordt speels en opgewekt opgediend, maar trilt van sluimerende woede.” (De Volkskrant)

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Rijksstraatweg 64, Geldermalsen