• @@@-West-Betuwe

Evenementen Categorie: Jaarfeesten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Adres
 • De nieuwe burgemeester van West Betuwe, Servaas Stoop, wil graag de inwoners van West Betuwe ontmoeten. Onder de noemer ‘Stoop op de stoep’ gaat hij alle kernen langs. 

  6 januari Nieuwjaarsreceptie Asperen

  De nieuwjaarsreceptie is een feestelijke start van het nieuwe jaar. Een mooi moment om de burgemeester te ontmoeten. Niet op de stoep, maar gezellig en warm in het dorpshuis van Asperen. De receptie is van 19.30 tot 22.00 uur. Met om 20.30 uur de toespraak van de burgemeester.

  De burgemeester komt naar een geplande activiteit in een kern toe. Inwoners kunnen daar met hem kennismaken. We informeren u nog over de momenten in de andere kernen. Dit plannen we verspreid over het jaar in. Burgemeester Servaas Stoop kijkt er naar uit: “Het is een mooie manier om kennis te maken met de samenleving. Ik ervaar een groot gevoel van saamhorigheid in de gemeente. Inwoners, vrijwilligers en verenigingen zetten zich samen in om er iets moois te maken. Ik laat mij graag verrassen en inspireren door in alle kernen langs te gaan. Samen bouwen we aan West Betuwe.”

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Asperen, Asperen