• CRoosVanCulemborg
 • ROOSKLEURIG-600

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Donderdag 1 april 20.30 uur op het YouTube-kanaal van De Roos van Culemborg: Bas Kuijlenburg (bas-bariton), Simone van Lieshout (sopraan) en Ineke Geleijns (piano) in een programma met de titel ‘Stabat Mater’.

  De moeder in haar groot verdriet vanwege haar zoon aan het kruis bood componisten van alle tijden de gelegenheid tot aangrijpende muziek. Bach, Haydn, Pergolesi, Rossini, Wolf en Cornelius laten de passie klinken. Via de website www.deroosvanculemborg.nl of de Facebook pagina komt u op het YouTube-kanaal.   De bij de Roos traditionele hoed is begrijpelijkerwijze vervangen door een tikkie en bankrekening NL88 RABO 0307 9277 84 t.n.v. Roos o.v.v. Stabat mater. Het streaming-concert is ook na 1 april op het YouTube-kanaal te bekijken. 

  De Roos van Culemborg moet nu al enige maanden afzien van de wekelijkse concerten in de Oud-Katholieke en Lutherse kerk van Culemborg. Extra jammer omdat de weken voor Pasen de prachtigste muziek opleveren in de muziekgeschiedenis. De op een na beste oplossing is dan een streaming-concert en daar koos een gerenommeerd Culemborgs trio dan ook voor.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: culemborg, Culemborg