• Talencafé-2

Evenementen Categorie: Workshops

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • TALENACTIVITEITEN in Culemborg 


  Wees welkom in de foyer van theater De Fransche School. Entree: 3 euro inclusief drankje.

  Het Talencafé is elke 1ste maandagavond van de maand
  Tijd: van 19.30 – 22.30 u
  Adres (meestal): Havendijk 1, Culemborg.

  AGENDA / CALENDAR Language Activities in 2023
  19:30 – 22-30, most of the time in the foyer of theater De Fransche School, Havendijk 1, Culemborg
  • 2 October: cafe
  • 6 November: cafe
  • 4 December: cafe

  Deze keer, op maandag 2 oktober, openen ze de avond met drie gastsprekers die meer vertellen en laten zien over gebarentaal / sign language. Anna Maria, Peter en Vivian zijn ervaringsdeskundigen en zij gebruiken de taal dagelijks, ook met kinderen. Wil je zien hoe? Reserveer dan een kaartje via de blauwe button hier  in de laatste Nieuwsbrief.
  Wat gebeurt er op een Talencafé-avond? Nadat je om 19:30 binnenkomt in de foyer krijg je een naambordje, waarop je je voornaam, je moedertaal en je doeltaal of -talen (waarin je wilt spreken) noteert. Ze starten de avond met een kort voorstelrondje en een ijsbreker (zie deze Agenda) in twee grotere groepen waarbij iedereen even aan het woord komt. Als het goed is, is dan het ijs gebroken! Daarna is alles net als in een gewoon café: met een koffie, thee of drankje ga je gezellig in gesprek via een vreemde taal of je eigen taal. Na ca. 20 minuten slaan ze op de gong – het changez-moment – en mag je wisselen van partner of taal. Maar het hoeft natuurlijk niet!

  KLIK HIER VOOR EEN IMPRESSIE

  Wat en waar is het Talencafé van Culemborg?

  Het Talencafé is een ontmoetingsplaats voor taalliefhebbers in (meestal) de foyer van Theater de Fransche School.

  Wil je een taal die je ooit leerde verder oefenen, je Nederlands verbeteren of kennismaken met een nieuwe taal? Dan is het Talencafé ‘the place to be’. In de theaterfoyer organiseren initiatiefnemers Sandra Wormgoor en Maria van Vlerken een informele avond voor iedereen die geïnteresseerd is in ontmoetingen door middel van taal.

  Wil je Engels of Portugees oefenen met een native speaker? Of nieuwkomers helpen met het oefenen van de Nederlandse taal? Diverse nationaliteiten ontmoeten elkaar en voeren gesprekken met taal als verbinding. In het Taalcafé-netwerk zitten inmiddels al de volgende nationaliteiten: Nederlands, Brits, Iers, Syrisch, Roemeens, Braziliaans, Argentijns, Boliviaan, Marokkaans, Zuid-Afrikaans, Zweeds, Turks, Hongaars, Cambodjaans, Grieks, Mexicaans, Haïtiaan, Indiaas, Italiaans, Frans, Roemeens, Chinees.

  Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je in via deze link. (http://eepurl.com/hBC8Av). Ook heeft Talencafé een eigen Facebookpagina.

   

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Fransche School Culemborg, Culemborg