• Stroomhuis-Neerijnen

Evenementen Categorie: Exposities

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Het Mozaïekgilde exposeert “Food”  t/m zondag 22 december. De expositie is te zien op donderdag t/m zondag van 12 tot 16 uur. Laat je verrassen door de moderniteit en veelzijdigheid van deze oeroude kunstvorm.

  Stroomhuis Neerijnen vind je aan de Van Pallandtweg 1 in Neerijnen.

  Het Mozaïekgilde is een vereniging van kunstenaars uit heel Nederland. Alle leden zijn professional. Ieder maakt zowel vrij werk als opdrachten met mozaïek. Het gilde toont in het Stroomhuis de al eeuwen oude traditie van mozaïek. Van oude Romeinse badhuizen en villa’s, die ook hier in de Betuwe stonden, tot de absis van oude kerken. Ook nu is die werkwijze nog volop in beweging en door en door eigentijds. Mozaïek biedt enorm diverse mogelijkheden van vorm en expressie. Mozaïek is de techniek van weerbarstige materialen en veel arbeid. Slow art in een tijd van snelle indrukken. Maar ook weerbaar, slijtvast. Het kan zowel binnen als buiten toegepast worden.

  De volgende personen zijn lid van het gilde: Mariëlle Baets, Monique Boncz, Henny Borra, Elsbeth Fokker, Jeanine Gerlofsma, Ted Moelker, Peter van Toorn Vrijthof, Jeannette van Wezenberg, Nanne Wilders en Antien Zuidberg.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Van Pallandtweg, Neerijnen