• 24zitplaatsen
 • Lingefilm-25sept
 • De_Plukadresinclusie

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • vrij. 24 sept. : 18 uur en 20.30 uur: Druk/Another Round:

  za. 25 sept.: 18 uur en 20.30 uur en zo. 26 sept. om 20.00 uur) Luizenmoeder-de film

  wo. 29 sept. : 20 uur) Druk/Another Round:

  Contactgegevens:

  Internet: www.lingefilm.nl
  e-mail:   info@lingefilm.nl

  Locatie:
  Filmtheater LingeFilm
  Gevestigd in De Pluk
  Rijksstraatweg 64 – 103
  4191 SG Geldermalsen

  Op dinsdag 14 september j.l. vertelde demissionair Minster-president Mark Rutte tijdens een persconferentie dat de corona-maatregelen per zaterdag 25 september versoepeld worden. Dat betekent dat LingeFilm vanaf de film ‘de Luizenmoeder’ om 18.00 uur haar deuren weer kan openen voor 98 bezoekers (i.p.v. 24 personen). Echter, alle bezoekers moeten wel een geldig vaccinatie- of negatief testbewijs incl. geldig ID-bewijs bij zich hebben. Vrijwilligers van LingeFilm zullen je controleren voordat je de filmzaal in gaat. We rekenen op je medewerking. Vanaf 25 september is het verplicht om een geldige corona QR-code en ID mee te nemen. LingeFilm zal dit bij binnenkomst van de filmzaal controleren. Neem dus je smartphone mee. Meer informatie over de film vind je in deze nieuwsbrief.

  ONDERSTAANDE AFBEELDING KAN VANAF 25 SEPTEMBER (VOORLOPIG?) IN DE PRULLENMAND.

  ANOTHER ROUND / DRUK
  Vrijdag 24 september, 18.00 uur   &   20.30 uur  UITVERKOCHT
  Woensdag 29 september, 20.00 uur

  ruk/Another Round: De mens wordt geboren met een alcoholtekort van 0,05%. Tenminste, volgens een Noorse filosoof. Dit is het onderwerp van gesprek van vier vrienden, leraren op een middelbare school. Wat gebeurt er dan wanneer dat tekort wordt aangevuld? Een experiment wordt gestart : het tekort moet worden aangevuld om te zien wat de resultaten zijn. Het experiment begint natuurlijk volgens de regels, maar escaleert al snel wanneer de grenzen van het behoorlijke worden opgezocht. Regisseur Thomas Vinterberg heeft hiermee zijn beste film gemaakt. Opgedragen aan zijn dochter die ten tijde van de opname overlijdt.

  LUIZENMOEDER – DE FILM
  Zaterdag 25 september, 18.00 uur & 20.30 uur
  Zondag 26 september, 20.00 uur

  Luizenmoeder-de film: Directeur Anton is niet meer. Maar hoe vang je het verlies dan op en zorg je dat De Klimop dan verder draait? Door te innoveren! En dat is dan ook precies het plan van de docenten in de film. Het kon niet uitblijven dat de speelfilm zou komen na het succes van de serie. Dezelfde cast, dezelfde ongemakkelijke situaties maar ook met iets meer diepgang. ‘Hoe woont juf Ank eigenlijk?’.

  Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- en zaterdagavond 20.30 uur, zondag 11.00 en 14.30 uur, dinsdagmiddag 14.30 uur en woensdagavond 20.00 uur. Entree € 9,00 / LingeFilm FanPas € 6,50.  E-tickets via www.lingefilm.nl.

  En noteer alvast in je agenda

  Kunstdocumentaires en animatiefilm bij Lingefilm

  Ze mogen weer films vertonen in volle zalen! (neem je vaccinatiebewijs en ID mee) Daarom in dit bericht de aanvangstijden van voor Corona. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober (om 20.30 uur, op zaterdag vooraf met maaltijd om 18 uur) vertoont LingeFilm de documentaire the Painter and the Thief. Zondag 3 oktober staat de animatiefilm PAW control geprogrammeerd voor de hele familie (11 uur autismevriendelijk, 14.30 uur met activiteit). Over het veelbewogen leven van de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo draaien we de documentaire  Frida, Viva la Vida.op dinsdag 5 oktober (14.30 uur, met koffie en lekkers) en woensdag 6 oktober (20 uur).

  In de documentaire the Painter and the Thief steelt een dief op klaarlichte dag 2 meesterwerken van de Noorse kunstenares Barbora Kysilkova. Ze laat het er niet bij zitten en spoort hem aan de hand van bewakingscamera’s op. Ter compensatie stelt ze hem voor om te poseren voor haar. Het nieuwe schilderij doet de dief meer dan hij had kunnen bedenken. De kunstenares en de dief spelen zichzelf.

  De animatiefilm PAW PATROL is gebaseerd op de gelijknamige populaire tv-serie over een roedel heldhaftige hondjes. In de film beleven ze spannende avonturen om hun geliefde Avonturenstad te verlossen van een boosaardige burgemeester.

  PAW PATROL: THE MOVIE from Paramount Pictures. Photo Credit: Courtesy of Spin Master.

  Frida Kahlo is een bekende Mexikaanse kunstenares. Op jonge leeftijd raakt ze gewond bij een ernstig ongeluk in een tram. Hoewel ze herstelt, wordt ze de rest van haar leven geplaagd door chronische pijnen. Het beïnvloedt haar ontwikkeling als schilderes. Haar kleurrijke zelfportretten zijn wereldberoemd. De prachtige documentaire Frida, Viva la Vida verhaalt over haar werk, haar liefdesleven en politieke betrokkenheid.

  Kahlo, Frida 1907–1954. “Die zwei Fridas”, 1939. Öl auf Leinwand, 173 × 173 cm. Mexico, Museo de Arte Moderno.

  LINGEFILM ZOEKT NIEUWE VRIJWILLIGERS  LingeFilm is het leukste filmtheater van Geldermalsen en omstreken en wordt gerund door ca 65 vrijwilligers. Gemiddeld vertonen we vier keer per week films van diverse genre. LingeFilm is gevestigd in De Pluk, Geldermalsen. Om onze activiteiten te kunnen blijven uitvoeren, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers: penningmeester, redacteur, operateur en KIDS-medewerker.  

  Als penningmeester doe je de boekhouding van LingeFilm én ben je lid van het bestuur. Je denkt mee over de koers die we gaan varen.

  Als redacteur schrijf je wekelijks een nieuwsbrief a.d.h.v. het persbericht dat verstuurd wordt.

  Als operateur monteer je de digitale film, ontvang je bezoekers en vertoon je de film. Dit doe je ca één keer per 2-3 weken.

  Als KIDS-medewerker bedenk en begeleid je (samen met het KIDS-team) activiteiten bij de KIDS-films die elke eerste zondag van de maand vertoond worden.

  Wil je meer informatie over een functie, mail dan naar info@lingefilm.nl

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Geldermalsen, Geldermalsen