• 18171_2020-03-16-corona-afgelast
 • Thedingsweertadres

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • St. Landgoed Thedinghsweert
  Thedinghsweert 3
  4017 NR Kerk-Avezaath / Tiel
  route

  zondag 21 november 15:00 uur
  Ellen Shae + Rich DePaolo (gitaar/zang) & Eline Deurinck (cello)
  (deur open om 14:30 uur)
  Kaarten voor dit concert kosten 17,50 euro Reserveren voor dit optreden graag via e-mail Sandra of telefonisch: 06-48484608

  “In slechts enkele liedjes weet Ellen
  je te betoveren met haar verfijnde stem.”

  Singer-Songwriter Ellen groeide op Zeeland, ze begon op 8 jarige leeftijd met muziek maken. Vanaf haar 16e volgde ze klassieke gitaarlessen en begon haar eigen composities te maken. Sindsdien heeft ze met diverse muzikanten samengewerkt in binnen en buitenland. Op haar nieuwste album Caged Bird schittert ze met haar prachtige soepele en veelzijdige stem en heerlijke melodieën. Elke song op Caged Bird is een rechtstreekse schot in de roos en klinkt heerlijk laidback en spannend tegelijk. Afgelopen jaar was Ellen op tour in de VS en stond ze in de buurt van Woodstock, NY o.a. op het Falcon Ridge Folk Festival.

  Ze nam daar ook dit nieuwe album op met de Amerikaanse multi-instrumentalist Rich DePaolo. Rich werkte samen met o.a. Sarah Harmer, Jimmy LaFave en heeft de productie in handen genomen en beroerd hier op weergaloze wijze de diverse snaren. Andere artiesten die aan dit album meewerken zijn Tom Mank met wie ze 3 liedjes samen schreef en zijn sidekick Sera Jane Smolen is hier ook te horen op de cello. Caged Bird is een prachtig melodieus en uiterst sfeervol album met elementen van folk, pop en een beetje jazz dat door elke liefhebber van bijvoorbeeld Joni Mitchell, Janis Ian gehoord zou moeten worden. Voor dit optreden speelt Ellen in een multi culturele bezetting als trio samen met de Amerikaan Rich DePaolo (electrische gitaar/zang ) en de aan het Conservatorium afgestudeerde Vlaamse celliste Eline Deurinck.

  YouTube video

  zondag 12 december 15:00 uur
  The Lasses
  reserveer
  YouTube video

  Om deze concerten te kunnen bezoeken heb je een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs. Dit geldt voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder. Dit bewijs toon je bij binnenkomst in de vorm van een QR-code. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier.Zo kunnen we toch veilig van een mooi concert genieten.

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Kerk-Avezaath, Kerk-Avezaath