• @@@@-Stroomhuis
 • @@@@-stroomhuis-logo
 • @@@@-West-Betuwe

Evenementen Categorie: Lezingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Serie ‘Thuis in de gemeente West Betuwe’ in Stroomhuis

   NEERIJNEN – De gemeente West Betuwe bestaat één jaar. Daarom organiseert Stroomhuis Neerijnen in de maanden februari, maart en april op 3 dinsdagavonden een serie lezingen met de titel ‘Thuis in de gemeente West Betuwe’. Op 11 februari staat Wonen in West Betuwe centraal. De tweede en derde avond (respectievelijk 10 maart en 14 april) gaan over de Landbouw en de Bedrijvigheid in West Betuwe.

  Nu de gemeente West Betuwe één jaar bestaat organiseert Stroomhuis een nieuwe informatieserie, speciaal voor de inwoners van deze nieuwe gemeente: Thuis in de gemeente West Betuwe.

  Het ontstaan van het landschap in de gemeente West Betuwe heeft alles te maken met de rivieren de Waal en de Linge. Met dit landschap als leidraad wordt in deze serie aandacht geschonken aan drie belangrijke thema’s: wonen, landbouw en werken.

  De eerste avond op 11 februari gaat over wonen. Naast een algemene inleiding over wonen in West Betuwe leveren ook inwoners van een drietal dorpen (Heukelum, Beesd en Herwijnen) een bijdrage aan deze avond. Wethouder Jacoline Hartman sluit de avond af met een blik op de toekomst.

  Datum: 11 februari. Tijd: 20:00 uur – 22:00 uur. Toegang: 5 euro.
  Aanmelden via de website www.stroomhuisneerijnen.nl is gewenst.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Van Pallandtweg 1, Neerijnen