• 2021-01-14-3

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Toneelroute Vianen start 2021 met een fris nieuw logo en een nieuwe website. Op de website vind je uiteraard weer alle informatie over meedoen aan de Toneelroute 2021.

  Toneelroute start met voorbereidingen editie 2021 – Dit wordt de 5e Toneelroute en natuurlijk hopen ze dat het dit jaar wel door kan gaan. Als thema is voor ‘Verbinding’ gekozen, verbinding tot de nieuwe Gemeente Vijfheerenlanden. Van de Lustrum Editie willen ze graag iets bijzonders maken en dat doen ze graag samen met jou, dus meld je snel aan.

  Thema ‘Verbinding’  – Voor het thema ‘Verbinding’ zijn verhalen verzameld uit de diverse dorpskernen van de Gemeente Vijfheerenlanden. In 2020 zijn deze inmiddels verwerkt tot uitgeschreven act’s. Nu zijn ze op zoek naar de juiste acteurs voor iedere act. Wil je graag meedoen, meld je dan nu aan.

  Acteurs, tekstschrijvers, regisseurs en muzikanten. – Zonder vrijwilligers is er geen Toneelroute. Ze doen het met, door en voor elkaar. Om gezellig samen te acteren, kleding te maken of decorstukken in elkaar te zetten. Maar ook vooral om anderen een hele leuke Toneelroute-dag te bezorgen. Bij elkaar zijn er ongeveer 400 mensen nodig om de Toneelroute te organiseren. Hier vind je meer informatie.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Vianen, Vianen