• 00-Lingefilm-2

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • UTØYA 22.JULI & THE PLACE + ITALIAANS DINER

  LingeFilm vertoont op vrijdag 7 september de indrukwekkende film over de aanslag op Utøya. Op zaterdag 8 september is het weer mogelijk om heerlijk Italiaanse te eten en een film te pakken: The Place, van Paolo Genovese. Hierin staat een café, een man en zijn boek centraal. Deze film draait ook zonder pauze op woensdag 12 september.

  De films zijn te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdag- zaterdagavond 20.30 uur en woensdagavond 20.00 uur zonder pauze. Entree in de maand september €6,00/ met LingeFilm FanPas  €5,00. E-tickets via www.lingefilm.nl

  Op 22 juli 2011 laat een zwaarbewapende rechtsextremist een bom afgaan in Olso, waarna hij richting het eiland Utøya trekt waar een zomerkamp voor jongeren plaatsvindt. Geschokt door het nieuws uit de hoofdstad zijn de jongeren in contact met hun familie thuis om ze gerust te stellen dat ze ver van het incident vandaan en veilig zijn. Tot er opeens schoten te horen zijn. Regisseur Erik Poppe, neemt ons in één take van 72 minuten, exact dezelfde tijd van de schietpartij op het eiland, mee naar dat moment.

  Aan een tafeltje in de bar The Place zit dag in dag uit een mysterieuze man. Wie is hij en wat zijn z’n bedoelingen? Hij kan in ieder geval onmogelijke wensen realiseren. Een blinde man wil weer zien, een vrouw die haar dementerende echtgenoot terug wil krijgen. Alles is mogelijk, maar tegen een prijs. Hoeveel hebben ze er daadwerkelijk voor over om hun wensen uit te laten komen?

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Rijksstraatweg 64, Geldermalsen