• Veerhuis

Evenementen Categorie: Workshops

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • (Onderstaande informatie is samengesteld uit berichten van het Veerhuis. Voor ‘we’, lees ‘ze’.)

  Veerhuis, Waalbandijk 8, Varik, ME 4064 CB

  https://www.veerhuis.nl/

   

  Weekendseminar Filosofie van de vrijheid (deel I) van Rudolf Steiner

  Tijdens het weekendseminar Filosofie van de vrijheid nemen we de verdere ontwikkeling van de mens en de samenleving in eigen handen. Hoe? Door te de vrijheidsdaad te voltrekken zoals die staat beschreven in deel I van de Filosofie van de vrijheid van Rudolf Steiner. Voorkennis op wat voor vlak dan ook is niet nodig. Wel de bereidheid om te reflecteren op het eigen denken en om samen met de andere deelnemers een sfeer van veiligheid te creëren.

  Meer informatie: klik hier.  Aanmelden voor één van beide weekendseminars: klik hier.

  (Er zijn nog twee plekken vrij voor het weekend van 7, 8 en 9 mei)  Vrijdag 7, Zaterdag 8 en Zondag 9 mei – weekendseminar Filosofie van de vrijheid (deel I) van Rudolf Steiner, over jezelf ontwikkelen tot een in jezelf gegronde vrije persoonlijkheid.

  (Nog drie plekken vrij voor het weekend van 4, 5 en 6 juni.) Het weekend van 4, 5 en 6 juni Extra weekendseminar Filosofie van de vrijheid van Rudolf Steiner Omdat het eerste weekend is volgeboekt. Tegen het einde van zijn leven vroeg iemand aan Rudolf Steiner (1861-1925), grondlegger van de antroposofie en vernieuwer van de samenleving en economie, wat er van zijn werk over 200 jaar nog zou bestaan. “Niets”, antwoordde Steiner, “Behalve de Filosofie van de vrijheid. En als je de daarin beschreven vrijheidsdaad voltrekt, dan stroomt de hele antroposofie je toe.” Tijdens dit weekend beginnen we met het voltrekken van de vrijheidsdaad. Meld je nu aan ==>

  Een keer een nachtje in het Veerhuis
  In het Veerhuis gebeurt veel en er ontstaan hier vele initiatieven. Mensen vinden hier hun inspiratie om te schrijven, om er zelf even uit te zijn of zelfs met hun onderneming een moment te creëren om even weg van het alledaagse op deze plek samen te zijn en te werken. Vaak vertrekken ze met nieuwe inzichten en helderheid wat nu te doen. Uit nieuwsgierigheid komen steeds vaker mensen hier een nachtje verblijven om heerlijk de natuur in te gaan.
  Je kunt er uren struinen door de uiterwaarden van de Waal of fietsen langs knooppunten. Het Veerhuis ligt op fietsknooppunt nr. 70. Voor meer info en reserveren klik dan hier.

  Veerhuis community

  Dinsdag 4 mei: stand van zaken van de Veerhuis Community  Op dinsdag 4 mei komen we via zoom weer bij elkaar. Vind je het leuk om aanwezig te zijn dan kun je voor meer info en aanmelden naar deze link.
  Exclusief voor het Veerhuis is er nu een social media platform waar we samen de nieuwe tijd ontdekken en tegelijk vormgeven. Een platform zonder reclame van bedrijven; onze STER maakt reclame voor de planeet Aarde. We promoten de zorg voor de Aarde, ieder vanuit zijn eigen passie en verlangen. Je kunt op dit platform gewoon leuke posts zetten over wat jou drijft voor een mooie Aarde of deelnemen aan een van de kringen rondom het Veerhuis. Onze gouden driehoek is: zorgen voor jezelf, elkaar en de Aarde. Kijk even rond op dit overzicht en stap in.

  Leuke werkvakantie bij het Veerhuis
  Zin in helemaal er even tussenuit en met je handen bezig zijn. Tegelijk kennis maken met het Veerhuis en van alles in het Veerhuis meemaken? Deze zomer (mei t/m september) zijn er mogelijkheden om je met een vakantiegevoel dienstbaar te maken voor het Veerhuis. We krijgen veel dagtoeristen op bezoek die je van koffie met gebak voorziet en met wie je een leuk gesprek kunt hebben. Natuurlijk zijn er ook schoonmaak- en andere klussen en tuintaken. Voor vragen of aanmelden: mail info@veerhuis.nl.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Varik, Varik