• West-Betuwe

Evenementen Categorie: Open dagen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • 19.30 uur – 22.30 uur | Het Nut in Beesd

  Voorstraat 42, 4153 AM Beesd

  Op dinsdag 17 september organiseert de Gemeenteraad van West Betuwe een Veiligheidsavond. De raad stelt binnenkort namelijk een nieuw veiligheidsbeleid vast en wil daarvoor informatie ophalen bij veiligheidspartners en natuurlijk ook de inwoners van de gemeente West Betuwe. Want wat vindt u als inwoner belangrijk in dit nieuwe beleid? Kom langs tijdens deze avond en oefen invloed uit!

  Niet alleen alle hulpdiensten, maar ook vertegenwoordigers van de WhatsApp/buurtpreventie, de gebiedsmakelaars, boa’s, jongerenwerkers en straathoekwerkers van de gemeente zijn deze avond present. De burgemeester is als portefeuillehouder van de openbare orde en veiligheid natuurlijk ook aanwezig. Deze partijen vertellen tijdens een kennismarkt wat er momenteel al wordt gedaan op het gebied van veiligheid en wisselen graag ideeën met u uit.

  Wat staat er op het programma:

  Tijdens deze avond kunt u verschillende pitches door de veiligheidspartners van de gemeente, zoals de hulpdiensten, verwachten. Daarnaast kunt u invloed uitoefenen en uw mening geven over stellingen die gaan over het thema van de avond. Aan het begin van de avond ontvangt u ook een persoonlijk budget, dat u over verschillende onderdelen van de veiligheid kunt verdelen. Zo geeft u aan de raad aan, wat u het belangrijkst vindt.

  U komt toch ook? 17 september 19.30 uur in Het Nut in Beesd. Tot dan!

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Voorstraat 42, Beesd