• koor

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Een nieuw koor in oprichting.

  ‘ Voor het zingen de kerk in’

  Met deze enigszins prikkelende aanhef kondigt Bart van den Goorbergh aan dat hij een nieuwe koor opricht.

  Zoals wellicht bekend, woont musicus Bart in het Rumpts Kerkje. De kerk is niet meer in gebruik als Godshuis maar er komen in het kerkje in Rumpt nog steeds regelmatig mensen bij elkaar om te luisteren naar concerten en optredens. Ook het eveneens door Bart opgerichte Betuws Dagorkest repeteert ieder week in het kerkje.

  Nu is hij dus voornemens om ook een koor op te richten. Dit koor gaat overdag repeteren. Het is bedoeld voor mannen en vrouwen, jong en ouder die hun stem willen laten klinken in de prachtige akoestiek van het kerkje. Ruim anderhalve eeuw heeft er zang geklonken in het gebouw wat inmiddels een rijksmonument is. Er heerst nog steeds een serene rust en stilte. Het is de ideale plek en ruimte om gevuld te worden met harmonieuze zang.

  Het is de bedoeling dat er eenvoudig wordt begonnen. Mooie klankvolle canons, een eenvoudig meerstemmig lied, of een heerlijk lied uit de oude doos. Er kan van alles aan repertoire langs komen. Bart heeft een zeer brede belangstelling voor allerlei stijlen muziek.

  De dag en het tijdstip van repeteren is nog niet bekend. Dit hangt af van de aanmeldingen. Ook de frequentie van repeteren gebeurt in overleg.

  Als je interesse hebt meld je dan aan bij Bart.

  bvdgoorbergh@gmail.com

  06 55544418

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Rumpt, Rumpt