• 400-RoosVanCulemborg

Evenementen Categorie: Concerten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Info: zondag 24 november 16.00 uur synagoge Jodenkerkstraat 5 Culemborg, toegang: 10 euro, voorverkoop: boekhandel Tomey, Markt 36 Culemborg

  Zet drie muzikanten bij elkaar met toptalent en grote bedrevenheid in de wereldmuziek. Tijdens het concert op 24 november in de synagoge van Culemborg ontdekt de hoorder wat er dan gebeurt. Mooie muziek uit Oost Europa (Jiddish-Joods, Gipsy-Roma) en de mediterraan-oriëntaalse tradities. Met nog een vleug flamenco. Dat levert een spetterend concert met onverwachte solo’s en spannende improvisaties. Wereldmuziek met passie van drie zeer gerenommeerde musici.

  Martijn Nanninga studeerde flamencogitaar, leefde in Spanje. Later verbreedde zijn interesse zich naar wereldmuziek en spirituele liederen. Hij ontdekte de accordeon met alle mogelijkheden.

  Monique Lansdorp verdiepte zich in Balkan en klezmer-muziek. 20 jaar speelde ze als violiste in de band van Boudewijn de Groot. Podiumervaring genoeg dus. De traditionele wereldmuziek blijft haar bron van inspiratie.

  Hans Derksen maakte geluids- en filmopnamen van muziek uit de Balkan tijdens vele studiereizen. Hij begeleidde op accordeon en percussie dansacademies in Rotterdam en Tilburg.

  Meer informatie: http://www.deroosvanculemborg.nl        

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Jodenkerkstraat, Culemborg