• arriva

Evenementen Categorie: Fietstochten en Wandeltochten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Van vrijdag 3 juli t/m zondag 9 augustus wordt door ProRail station Geldermalsen opnieuw ingericht om te voldoen aan het Programma Hoogfrequent Spoor. Daarnaast zijn er werkzaamheden in Arkel en vinden er van maandag 17 augustus t/m 23 augustus werkzaamheden plaats op station Dordrecht. Dit heeft gevolgen voor treinreizen tussen Geldermalsen en Dordrecht. 

  Wat deze werkzaamheden exact voor je reis betekenen, zie je vanaf 10 dagen voor vertrek in de Qbuzz Reisplanner, NS Reisplanner op NS.nl of in de NS-app of kijk op qbuzz.nl/dmg/trein

  Reis alleen als het moet en ga goed voorbereid op pad. Houd rekening met extra drukte en met extra reistijd  – mede door de coronamaatregelen die in het OV genomen zijn – op de omreisroute, in het vervangend vervoer en bij de ( tijdelijke) haltes. Reis zo mogelijk buiten de ochtend- en avondspits en neem mondkapjes mee.

  Wat houden de werkzaamheden in?  Op station Geldermalsen vervangt ProRail de huidige loopbrug voor een reizigerstunnel en wordt aan beide zijden een aangename entree gebouwd. Ook worden er twee nieuwe perrons gebouwd: aan de oostzijde en aan de westzijde.  Bekijk deze video van de Lingense Alliantie voor meer informatie over deze werkzaamheden. Verder wordt er in de zomer van 2020 aan de brug in Arkel gewerkt, en vinden er werkzaamheden op station Dordrecht plaats.

  Gevolgen voor reizigers

  Gedurende de zomer zijn er vier periodes waarin er in het geheel geen treinen rijden op verschillende deeltrajecten van de MerwedeLingelijn tussen Dordrecht – Geldermalsen. In de tussenliggende periodes is het spoor deels in gebruik. Qbuzz zet tijdens de buitendienststellingen van het spoor vervangend busvervoer in.

  • Vrijdag 3 juli t/m maandag 6 juli
   Vrijdag 3 juli, maandag 6 juli
   Geen treinverkeer tussen Leerdam en Geldermalsen.
   Reis op dit traject per vervangende buslijn 972. Buslijn 972 rijdt elk half uur en vertrekt op station Leerdam en Beesd aan de voorzijde van het station. Op station Geldermalsen vertrekt de bus aan de achterzijde van het station (Deilse zijde).

  Zaterdag 4 en zondag 5 juli
  Geen treinverkeer tussen Gorinchem en Geldermalsen. Reis tussen Gorinchem en Geldermalsen met vervangende buslijn 972 (stopt niet in Arkel). Reis tussen Gorinchem en Arkel met vervangende buslijn 971. De bussen vertrekken aan de voorzijde van het station. Op station Geldermalsen vertrekt de bus aan de achterzijde van het station (Deilse zijde).

   

  • Dinsdag 21 t/m vrijdag 24 juli
   Geen treinverkeer tussen Leerdam en Geldermalsen

   

  • Zaterdag 25 en zondag 26 juli
   Geen treinverkeer tussen Gorinchem en Geldermalsen

   

  • Vrijdag 7 augustus t/m zondag 9 augustus
   Geen treinverkeer tussen Leerdam en Geldermalsen

   

  • Maandag 17 augustus t/m zondag 23 augustus
   Geen treinverkeer tussen Dordrecht en Sliedrecht

   Vervangende bussen vertrekken op station Dordrecht vanaf de Krispijnzijde, niet op het busstation.

   

  Reizen met een hulpmiddel –Voor mensen met een rolstoel of scootmobiel verzorgt Qbuzz alternatief vervoer. Hier gebruik van maken? Bel dan minimaal 2u vooraf met de klantenservice op 0900 – 728 99 65. Reizigers met een scootmobiel nemen plaats op een gewone stoel conform de regels bij taxivervoer. Fietsen zijn helaas niet toegestaan in de bussen.

   

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: West Betuwe, Tuil