• 2021-02-12-crop2

Evenementen Categorie: Markten / Braderieën

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Adres
 •  Een wandeling langs de etalages van Geldermalsen.

   Windowshopping Wandelroute is een inspirerende route langs de leukste winkels van Geldermalsen. En er is van alles te zien in de etalages, van kleding tot lekkernijen. 

  Deelname aan de wandeltocht is gratis. De routekaart kun je ophalen bij Restaurant PrinsHeerlijk, (Herman Kuijkstraat 72, 4191 AL Geldermalsen) en Betuwse Fruitshop (Marktplein 4, 4191 AC Geldermalsen) . Het ophaalpunt is ook meteen het startpunt van de route. Je ontvangt een leuke opdracht voor onderweg. Weet jij die opdracht goed uit te voeren? Lever dan jouw kaart weer in bij het eindpunt en je maakt kans op heerlijke prijzen.

  Startpunt 1: Restaurant Prinsheerlijk: Woensdag t/m zondag 12.00- 20.00 uur

  Startpunt 2: Betuwse Fruitshop: Maandag 12.00-17.30 uur; Dinsdag t/m donderdag 09.00-17.30 uur; Vrijdag 08.30- 17.00 uur; Zaterdag 09.00-17.00 uur: Zondag gesloten

  De Windowshopping Wandelroute biedt in deze donkere tijden een leuk corona-proof uitje waarbij je alsnog je inkopen kunt doen bij lokale ondernemers. Weliswaar niet in de winkel, maar telefonisch of online.

  Het is wel belangrijk dat alle wandelaars verantwoordelijk met de situatie omgaan en zich aan de regels houden. Max. twee personen, houd afstand van anderen en neem een mondkapje mee! 

  Ga naar www.wandelroutegeldermalsen.com en meld je aan voor deze gratis wandelroute in Geldermalsen.

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Geldermalsen, Geldermalsen