• 800-IVN-West-Betuwe-logo

Evenementen Categorie: Rondleiding en Wandeltochten

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Op 7 juni organiseert natuurorganisatie IVN West-Betuwe een avondwandeling door natuurgebied De Steendert bij Ophemert. De Steendert is een natuurgebied rondom twee plassen tussen Est en Ophemert. Het heeft een eigen waterhuishouding, waarbij een poldermolen voor de bemaling zorgt. Tijdens de wandeling besteden de IVN natuurgidsen onder meer aandacht aan de verschillende wilgen en moerasplanten zoals moerasspirea, valeriaan en berenklauw.  Er komen veel verschillende planten en dieren voor. De afstand is ongeveer 4 kilometer. Iedereen is welkom bij deze wandeling van 19.30 tot 21.30 uur.

  Praktische informatie – De wandeling is vrijdag 7 juni van 19.30 – 21.30 uur. Vertrek vanaf de kleine parkeerplaats bij de kruising Bulkheuvelseweg/Uilenburgsestraat (voor navigatie: Ophemert). De parkeermogelijkheid is beperkt, dus kom per fiets of carpool.

  Zin om mee te wandelen? Vooraf aanmelden is niet nodig en de wandeling is gratis! Trek een paar stevige (wandel)schoenen aan. De wandeling gaat over onverharde (mogelijk natte) paden.
  Advies: neem een verrekijker mee om meer van de (water)vogels te genieten.

  Meer informatie over natuurorganisatie IVN West-Betuwe en haar activiteiten staat op www.ivn.nl/afdeling/west-betuwe

  Katwilg in De Steendert

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Bulkheuvelseweg, Ophemert