• 2020-08-30-Zomerschrijfsels-logo

Evenementen Categorie: Voorstellingen

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Reviews
Gerelateerde items
Adres
 • Gewoon Taal nodigt schrijvers uit voor ‘Zomerschrijfsels 2020’

  Hoe de zomer van 2020 gaat worden, weet nog niemand. Of we op reis gaan of thuis blijven is ook nog niet zeker. En wat het weer gaat doen, dat kunnen we alleen maar afwachten. Maar één ding is zeker: zomer wordt het. Wie de zomer van zich af wil schrijven, kan ook dit jaar weer meedoen aan het schrijfevenement ‘Zomerschrijfsels’. Iedereen van 8 tot 88 jaar mag 1 verhaal en/of gedicht insturen. De schrijfsels mogen maximaal 1 A4 lang zijn en ze moeten gaan over de zomer. Van elke deelnemer wordt minimaal één inzending in het zomerzonnetje gezet tijdens de ‘Middag vol Zomerverhalen’ op zondag 13 september in De Pluk in Geldermalsen.

  Alle zomerse verhalen en gedichten (maximaal 1 A4 lang) kun je sturen  naar Gewoon Taal, via info@gewoontaal.nl of naar Herman Kuijkstraat 78, 4191 AL Geldermalsen. Vermeld bij de inzending je naam, leeftijd, (e-mail)adres en telefoonnummer. Gewoon Taal neemt in de loop van augustus contact op met alle inzenders.

  De Middag vol Zomerverhalen vindt plaats op zondag 13 september van 14:30 tot 16:30 uur in de theaterzaal van De Pluk in Geldermalsen. Kaartjes voor deze avond à € 3,50 kunnen besteld worden via info@gewoontaal.nl. Voor deelnemende schrijvers en één introducé is de toegang gratis. Voor iedereen staat er bij binnenkomst een kopje koffie, thee of fris klaar.

  ‘Zomerschrijfsels’ is geen schrijfwedstrijd, want het plezier in schrijven vinden we belangrijker dan al dan niet vage oordelen over wat goed en niet goed is. ‘Zomerschrijfsels’ is een feest van verhalen- en gedichten. Het evenement gaat over de liefde voor verhalen en gedichten, over het plezier in schrijven en over de pareltjes in elk ‘schrijfsel’. Uiteindelijk zal dan ook van elke deelnemer minimaal één inzending in het zomerzonnetje gezet worden tijdens de ‘Middag vol Zomerverhalen’ op zondag 13 september in De Pluk in Geldermalsen.

  De ‘Middag vol Zomerverhalen’ zal net als de twee voorgaande jaren een spetterende literaire middag worden, waarop de ingestuurde schrijfsels voorgelezen worden en daarnaast in theatervorm gespeeld, in videovorm verbeeld en op allerlei andere creatieve manieren gepresenteerd worden. Natuurlijk blijven de schrijvers alle rechten houden over hun werk, maar de docent van Gewoon Taal zal zo nodig en mogelijk in samenwerking met de auteur de verhalen en gedichten bewerken, om ze geschikt te maken voor de presentatie. Wanneer iemand graag zou willen deelnemen aan het theatergedeelte van dit evenement, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Aanmelden daarvoor kan via 06-14646082.

   

 • Geen items gevonden

  Pas je zoekopdracht aan en probeer het opnieuw.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Review toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Adres: Rijksstraatweg 64, Geldermalsen